Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Επιμένουν στη Λαϊκη Συσπείρωση για τα στοιχεία της Τουριστικής προβολής Πελοποννήσου



Δήλωση: Του Περιφερειακού Συμβούλου Βαγγέλη Γούργαρη
            Οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης εδώ και πολύ καιρό ζητάμε επίμονα από τη διοίκηση της Περιφέρειας να δοθούν τα στοιχεία για την Τουριστική Προβολή της Πελοποννήσου.
          Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης κα. Νικολάκου δήλωσε ότι τα στοιχεία είναι στη διάθεσή μας να πάμε να τα πάρουμε.  ¨όμως αντί να μας δώσουν τα στοιχεία που ζητάμε βγαίνει η κα. Νικολάκου στα μέσα ενημέρωσης και συνεχίζει να λέει ψέματα.
          Χωρίς να δίνει στοιχεία, ονόματα, ποσά, τι έργο πήραν, αν το εκτέλεσαν, λέει ότι μέσα από την Πελοπόννησος ΑΕ διατέθηκε το 5% από τα 6 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 300 χιλιάδες ευρώ, όταν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Τατούλης είπε ότι έχουν διατεθεί 700 χιλιάδες ευρώ. Τώρα ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Μάλλον και οι δύο. Τους καλούμε να σταματήσουν τους θεατρινισμούς και να δώσουν επιτέλους τα στοιχεία.
          Και για τα 2 εκατομμύρια ευρώ (1.200.000 συν 800.000) που δόθηκαν από την Περιφέρεια και για όσα δόθηκαν μέσω της Πελοπόννησος ΑΕ. Ειδικά ζητάμε να δοθούν οι πρόχειρες προσφορές για να φανούν οι «λαγοί» και οι μεθοδεύσεις.
          Μέσα από τα στοιχεία θα φανεί και ποιά μέσα «ταΐζουν», θα λυθούν μυστήρια. Κλασικό παράδειγμα εφημερίδα (έχουμε το αντίστοιχο φύλλο) που φιλοξενεί τον κ. Τατούλη και την κα. Νικολάκου να μας σέρνει τα εξ αμάξης χωρίς να βάζει ούτε μια λέξη από της δικές μας θέσεις. Δεν λέει ούτε γιατί μας βρίζουν. Αυτό μόνο τυχαία δεν γίνεται.
          Σχετικά με τα στοιχεία που αφορούν την Πελοπόννησος ΑΕ καταθέσαμε έγγραφο στην εταιρεία και ζητάμε απ’ ευθείας τα στοιχεία απ’ αυτήν. Η Πελοπόννησος ΑΕ είναι εταιρεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με πρόεδρο τον κ. Τατούλη.  



Προς
τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της
«Πελοπόννησος Α.Ε.»
Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία

κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε
          Σας ζητάμε να μας χορηγήσετε κατά προμηθευτή ή πάροχο υπηρεσιών τα ποσά που διατέθηκαν για την τουριστική προβολή κατά τα έτη 2011, 2012 και 2013 καθώς και το είδος της εργασίας που εκτελέστηκε.
Επίσης να μας χορηγήσετε φωτοαντίγραφα των προσφορών για κάθε έργο ή υπηρεσία που αναθέσατε.
          Ζητάμε ακόμη να μας ορίσετε ημερομηνία που θα μας παραδώσετε τα αιτούμενα έγγραφα.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης 
Νίκος Γόντικας