Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Για την τρίτη θέση – Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (19:30)

Για την τρίτη θέση – Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (19:30)
Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Superleague ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο με έπαθλο την τρίτη θέση.
Οι Περιστεριώτες βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από τους πράσινους οι οποίοι θέλουν να προσπεράσουν τον αποψινό τους αντίπαλο στον βαθμολογικό πίνακα.
Και οι δύο ομάδες έρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί της Καλλονής με 4-0 και τον Ατρόμητο του ΟΦΗ με 3-0.
Όσον αφορά τα πλάνα των δύο προπονητών, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει το τριφύλλι με τον Κοτσόλη στα γκολπόστ ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη (ή Τριανταφυλλόπουλο), Σίλντενφελντ, Κουτρομπή και Νάνο.
Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, έχοντας στα πλάγια τους Ζέκα και Αμπεΐντ. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα παίξει ο Πράνιτς, με τους Καρέλη (ή Κλωναρίδη) και Μπέργκ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.
Ο Ατρόμητος αναμένεται να αρχίσει το ματς με τους Τσενάμο, Νάστο, Γιαννούλη, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνο και Παπαδόπουλο. Θέση διεκδικούν οι Πίτου Γκαρσία και Γεωργίου.
Από εκεί και πέρα, το δικό τους ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες που διεξάγονται σήμερα, με τον Πλατανιά να υποδέχεται την Ξάνθη που – υπό προϋποθέσεις μπορεί να πιάσει τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Εργοτέλη, σε μία αναμέτρηση που θεωρείται αμφίρροπη.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου


Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη 15:00 Novasports 1
ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 17:15 Novasports 1
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 19:30 Novasports 2