Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Εκπομπή έξω από το Ραδιομέγαρο, από τους εργαζομένους

Marilena-Katsimi
Εκπομπή έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ξεκίνησαν να μεταδίδουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης, με τη Γενική Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Μαριλένα Κατσίμη να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.
Στην πραγματοποίηση τρίωρης στάσης εργασίας (15.00-18.00) σε όλα τα ΜΜΕ αποφάσισε να προχωρήσει η ΕΣΗΕΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σημερινή εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.
Με sms που απέστειλε, η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους στις 16.00 έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Την αντικατάσταση του Παντελή Καψή από τη θέση του υφυπουργού της κυβέρνησης, αρμόδιου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.
Ο γνωστός συνδικαλιστής μίλησε στην εκπομπή που ξεκίνησαν έξω από το Ραδιομέγαρο οι απολυμένοι της ΕΡΤ, και ζήτησε από την κυβέρνηση να αντικαταστήσει τον Παντελή Καψή, επισημαίνοντας ότι δεν είναι σε θέση να δώσει λύση στα προβλήματα, και έχει απωλέσει τη δυνατότητα να είναι αποδεκτός από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
ysterografa.gr