Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη ο Γιώργος Παπαχρήστο​ς μετά από μήνυση Καμμένου!

Giorgos-Papachristos
Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, στα Γιάννενα ο δημοσιογράφος των “Νέων” Γιώργος Παπαχρήστος, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το Σάββατο .
Ο κ. Παπαχρήστος διέμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής των Ιωαννίνων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τον Πάνο Καμμένο.
Ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος, ενώ με δηλώσεις του στον “ΣΚΑΪ” χαρακτήρισε “τίτλο τιμής” τη μήνυση από τον Πάνο Καμμένο.

Vassilis-XiotisΟ δημοσιογράφος του “Βήματος” και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του Συγκροτήματος Λαμπράκη Βασίλης Χιώτης, δεν άφησε ασχολίαστη τη  σύλληψη του συναδέλφου του, Γιώργου Παπαχρήστου, με τον οποίο άλλωστε μοιράζονται και τον ίδιο αέρα στα ερτζιανά.
O Βασίλης Χιώτης… δεν άντεξε.
Ποσο καραγκιοζης μπορει να ειναι ενας πολιτικος που καταθετει καθε εβδομαδα και μια διαφορετικη μηνυση κατα του ιδιου δημοσιογραφου;”, έγραψε ο Βασίλης Χιώτης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για τη σύλληψη του Γιώργου Παπαχρήστου μετά τη μήνυση του Πάνου Καμμένου.
Η σύλληψη του Γιώργου Παπαχρήστου πάντως έχει προκαλέσει ένταση μεταξύ του δημοσιογραφικού κόσμου, που τοποτεθείται σχετικώς στο Twitter, με εξόχως χαρακτηριστική την περίπτωση του δημοσιογράφου της “Καθημερινής” Πάσχου Μανδραβέλη, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές κατά της ΕΣΗΕΑ για ανυπαρξία.

Την εμπειρία της χθεσινής σύλληψής του στα Γιάννενα, κατέθεσε ο  Γιώργος Παπαχρήστος, με όσα είπε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.
Ο Γιώργος Παπαχρήστος συνελήφθη το πρωί  μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τουο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, από όπου αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι, μετά τον ορισμό δικασίμου.
“Είχα ενημερωθεί για τη μήνυση, και μετά την επιστροφή μου στην Αθήνα, θα πήγαινα ο ίδιος τη Δευτέρα στις αρχές. Τελικά, άνοιξα την Κυριακή την πόρτα του δωματίου στο ξενοδοχείο για να πάω να πάρω έναν καφέ, και είδα να με περιμένουν οι αστυνομικοί. Με μετέφεραν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, και σύμφωνα με τη νομοθεσία θα μπορούσα να δικαστώ εκεί και όχι στην Αθήνα. Επειδή δεν υπήρχε προγραμματισμένη μεταγωγή για την Αθήνα πριν από την Τετάρτη, υπήρχε περίπτωση να παραμείνω στο κρατητήριο αυτές τις μέρες, και την Τετάρτη να με μετέφεραν με κλούβα στην Αθήνα”, αφηγήθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης.
“Ενημερώνω δε τον κ. Καμμένο ότι δεν μου πέρασαν χειροπέδες. Το ήθελε αυτό το σόου, να με δει με βραχιολάκια”, σχολίασε ακόμη ο Γιώργος Παπαχρήστος, απευθυνόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ysterografa.gr