Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Σαμαράς έστειλε μήνυμα “δεν πάει άλλο” στις Βρυξέλλες

Antonis-Samaras-in-Brussels
Σαφές μήνυμα στις Βρυξέλλες έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, από τη Βαλέτα όπου είχε σήμερα συνάντηση με τον Μαλτέζο ομόλογό του, Ζ. Μουσκάτ.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός σημείωσε με νόημα ότι η Ελλάδα είναι η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας και παράνομης μετανάστευσης, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα έχει προχωρήσει τη δημοσιονομική προσαρμογή και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, έχει τηρήσει τις υποχρεώσεις της, που οδηγούν τη χώρα πίσω στην οικονομική ομαλότητα, και πλέον είναι η σειρά των Ευρωπαίων εταίρων να ανταποκριθούν στις δικές τους δεσμεύσεις, αναφορικά με τον χρόνο λήψης αποφάσεων για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.
“Στην Ελλάδα υπάρχουν τόσοι άνεργοι όσοι και παράνομοι μετανάστες και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Χρειάζεται μια κοινή προσέγγιση στα δύο μεγάλα προβλήματα”, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μεταβαίνει στη Ρώμη, για να έχει συνάντηση με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ενρίκο Λέττα.

υστερογραφα