Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Παν...θρακικός στη Λεωφόρο, «διπλά» για Ξάνθη και Άρη, «Χ» σε Ηράκλειο, Ριζούπολη

Η 8η στροφή της Σούπερ Λιγκ
 Παν...θρακικός στη Λεωφόρο, «διπλά» για Ξάνθη και Άρη, «Χ» σε Ηράκλειο, Ριζούπολη
Με μία μεγάλη έκπληξη, τη νίκη του Πανθρακικού μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού (Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 1-2), ολοκληρώθηκε το δεύτερο μέρος της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στο ντέρμπι του Ηρακλείου, ΟΦΗ και Εργοτέλη μοιράστηκαν τους βαθμούς (ΟΦΗ - Εργοτέλης 1-1), όπως και στη Ριζούπολη οι Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός (Απόλλων - Παναιτωλικός 1-1). Αντίθετα, τεράστια νίκη πέτυχε η Ξάνθη επί της Καλλονής (Καλλονή - Ξάνθη 1-5) στο «ουδέτερο» Βικελίδης, ενώ σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε και Άρης στη Βέροια (Βέροια - Άρης 0-1), με τους «κίτρινους» να δέχονται δύο κόκκινες ως το 90' και άλλη μία μετά τη λήξη του αγώνα.
Στα ματς του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα... αποδυτήρια και κυνηγούσε τον Πλατανιά ως το 66', οπότε και οι Χανιώτες ισοφάρισαν με αυτογκόλ. Η συνέχεια ανήκε στους Ερυθρόλευκους που σημείωσαν άλλα τρία τέρματα και έφυγαν θριαμβευτικά από τα Περιβόλια (Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-4) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0).
Χρονικά, η αυλαία άνοιξε στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος έφτασε εύκολα στη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό (Ατρόμητος - Λεβαδειακός 3-0).
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο, με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος.
Τα αποτελέσματα:Ατρόμητος-Λεβαδειακός 3-0
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-4
Βέροια-Αρης 0-1
Καλλονή-Ξάνθη 1-5
Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-1
ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-1
Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-2

Δευτέρα19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 21/10
 
Newsroom ΔΟΛ