Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Σταμάτησε το αήττητο σερί της ''Μπάρτσα'' - Ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναργειακό

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η Κόρινθος πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναργειακό και έτσι σταμάτησε το αήττητο σερί της.
Στο πρώτο μέρος, η Κόρινθος μπήκε καλύτερα και απείλησε πρώτη με ένα απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Κερμενίδη, αλλά ο Μένιος έδιωξε τελεταία στιγμή.
Από εκεί και πέρα οι καλές στιγμές ήταν λίγες μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με την ''Μπάρτσα'' να ρίχνει τον ρυθμό της, δίνοντας την ευκαιρία σ οτυς φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά και μάλιστα να χάσουν μεγάλη στιγμή στο 37', όταν μετά από λάθος του Τσίτσι στο κέντρο, ο Αγγελόπουλος έφυγε από πλάγια, έκανε το γύρισμα και ο Καραγκούνης το σουτ, αλλά ο Αρχοντάκης έπεσε και έδιωξε σωστά.

Η μόνη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν ένα σουτ έξω από την περιοχή από τον Γκεοργκίεφ το οποίο τελικά πέρασε άουτ, για να απαντήσει και ο Παναργειακός, με τον Ισούφι να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη, η Κόρινθος μπήκε πολύ άσχημα, έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους και εκείνοι τους εκμεταλλεύτηκαν, καθώς στο 55' ο Αγγελόπουλος έφυγε απέναντι στο Αρχοντάκη, πλάσαρε όμορφα και ο Σπυρόπουλος τελευταία στιγμή πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στην κενή εστία.

Οι καλές ευκαιρίες συνεχίσηκαν από πλευράς Παναργειακού, με τον πρώην παίκτη της ''Μπάρτσα'' Νίκο Λουμπαρδέα να εκτελεί ένα φάουλ και την μπάλα ν περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αρχοντάκη.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έκανε σχεδόν είκοσι λεπτά να ''ξυπνήσει'', καθώς στο 82' πραγματοποίησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, όταν ο Ντραγκόλοφ έφυγε από τα δεξιά και έβγαλε την σέντρα για τον Κερμενίδη, αλλά εκείνος με αδύναμο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Μένιου, για να απειλήσει ένα λεπτό αργότερα και ο Γκεοργκίεφ με ένα σουτ εκτός περιοχής που πέρασε λίγο άουτ.

Στην αντεπίθεση όμως, δεν τα κατάφερε η ''Μπάρτσα'', καθώς στο 89' ο Αγγελόπουλος έφυγε απέναντι στον Αρχοντάκη και πλάσαρε σωστά, γράφοντας το 0-1 που ήταν και τελικό σκορ.

Από την πλευρά της Κορίνθου, καλή δουλειά έκανε σε όλο το παιχνίδι ο Σπυρόπουλος, ενώ καλοί ήταν και οι Κερμενίδης, Ντραγκόλοφ, Γκεοργίεφ και από τους νικητές ξεχώρισε ο Αγγελόπουλος που ήταν και ο σκόρερ του παιχνιδιου, αλλά και ο Λουμπαρδέας, ενας παλιός γνώριμος στην ομαδα της ''Μπάρτσα''.

Κόρινθος:Αρχοντάκης, Διαμαντόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Τσίτσι, Καφαντάρης, Κερμενίδης, Γκεοργίεφ
Έπαιξαν και οι: Ντραγκόλοφ, Μπούκης,

Παναργειακός:Μένιος, Νώτης, Ισούφι, Μπόμπος, Φίλης, Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακριδης, Καραγκούνης, Παπαιωάννου
Επαιξαν και οι: Kαλλιαμούτος, Ταμπάσης, Τριμπούνιας

www.apopsi24.gr