Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κεδίκογλου: Σαν τους Γερμανούς μπήκαν οι Χρυσαυγίτες στο Μελιγαλά

Simos-KedikoglouΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου χαρακτήρισε ως απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν στο Μελιγαλά τονίζοντας χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ-1:
«Οι Χρυσαυγίτες μπήκαν σαν τους Γερμανούς στον Μελιγαλά. Οι απόπειρες δημιουργίας εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων πρέπει να μας βρουν όλους απέναντι», επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος  αναφέρθηκε και στο θέμα του χρηματοδοτικού κενού, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα.
«Δεν υπάρχει θέμα μέτρων. Από τη στιγμή που η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της δεν υπάρχει κάτι άλλο να της ζητήσεις», επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ ανέφερε ότι το χρηματοδοτικό κενό θα αντιμετωπιστεί με άλλους τρόπους.
Ξεκαθάρισε ακόμη ότι οι αυριανές επαφές του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες δεν σχετίζονται με την άφιξη της τρόικας αλλά γίνονται εν όψει της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα το α΄τρίμηνο του 2014.
Όσον αφορά την επικείμενη αξιολόγηση από την τρόικα επισήμανε: «Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι θα προχωρήσει ομαλά».
Τέλος, για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τόνισε εκ νέου ότι «εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»