Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Νικήτας: Ο Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από προστάτες

Nikitas-Kaklamanis
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης παραχωρεί εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα “Real News” , μιλώντας για την πολιτική επικαιρότητα, την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, τον Γιάννη Στουρνάρα καθώς και το μέτωπο που άνοιξε εσχάτως με τον Κώστα Καραμανλή.
“Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από προστάτες. Αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της Παράταξής μας. Όποιος προσβάλλει αυτή την ιστορία, με πολλά θετικά αλλά και λάθη, θα μας βρει απέναντί. Ιδιαίτερα όταν δηλώνει ΄΄δεν ανήκω στην παράταξή σας΄΄, όπως ο κ. Στουρνάρας.
Ο Καραμανλής στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά. Αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα ενότητας της παράταξής μας, και κορυφαίο παράγοντα σταθερότητας για την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία”, δηλώνει με έμφαση ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων δεν παραλείπει να εξαπολύσει επίθεση και κατά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα: “Ο κ. Στουρνάρας έχει μάλλον επιλεκτική μνήμη. Μιλάει για τη διετία 2007-2009, όταν το πρόβλημα της κρίσης ήρθε στην επιφάνεια σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά εν γνώσει του ξεχνάει ότι ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της χώρας αποτελεί προϊόν των πολιτικών του Κώστα Σημίτη, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος, και με τον οποίο μέχρι και σήμερα συναρθρογραφεί σε διεθνή έντυπα.
Πρόχειρα στο μυαλό μου έχω τουλάχιστον 30 σκάνδαλα που συγκλόνισαν την Ελλάδα από το 1996 έως το 2004, με πιο χαρακτηριστικά δυο: Το “μαγείρεμα” των στοιχείων για να μπούμε στο ευρώ, και το μέγα σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.
Αν κάποιοι λοιπόν έχουν επιλεκτική μνήμη, ο ελληνικός λαός δεν έχει. Θυμάται, και πολύ καλά μάλιστα”, είναι τα λόγια του Νικήτα Κακλαμάνη.

ysterografa.gr