Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Με νίκη "σφραγίζει" παραμονή ο Πέλοπας Κιάτου

Φωτογραφία

Την ευκαιρία να πάρει ένα ακόμη "τρίποντο" και να "σφραγίσει" ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία έχει ο Πέλοπας, που σήμερα Κυριακή , στις 3 το απόγευμα υποδέχεται στο Κιάτο τον ουραγό Πορτοχελιακό, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου , στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Από την "ερυθρόλευκη" ομάδα του Βασίλη Τζαλακώστα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Πετρόπουλος, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κίσσας, Μιχαλόπουλος και Μακρής.
 Με νίκη ο Πέλοπας, πέρα από το ότι τελειώνει ουσιαστικά με την παραμονή, έχει και μια καλή ευκαιρία να προσπεράσει την Χαλκίδα και να βρεθεί στην 5η θέση, καθώς η ομάδα της Εύβοιας, έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με την πρωτοπόρο, Ένωση Εμιονίδας. Ο Παναργειακός αγωνίζεται στην Εύβοια, κόντρα στον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, ενώ στο Ναύπλιο ο Παναυπλιακό μάχεται με τον Μανδραικό. Στην Αράχωβα ο Παρνασσός υποδέχεται τα Λουκίσια, ενώ τέλος ρεπό έχει ο Πανελευσινιακός που έδωσε χθές φιλικό με τον Παναιγιάλειο , που επίσης έχει ρεπό, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι δίχως σκορ.

Η  15η αγωνιστική

Πέλοπας Κιάτου-Πορτοχελιακός
Παρνασσός-Λουκίσια
Πανναυπλιακός-Μανδραϊκός
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Παναργειακός
ΑΕ Ερμιονίδας-Χαλκίδα
Ρεπό ο ο Πανελευσινιακός

6ος όμιλος
Με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται το περιφερειακό πρωτάθλημα, στον 6ο όμιλο.
Το πρωτοπόρο Πανόπουλο αγωνίζεται στα Φιλιατρά κόντρα στην τοπική Εράνη, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα αγωνίζεται στο Αχαϊκό ντέρμπι, με τον Εθνικό Σαγέικων. Στην Κάτω Αχαϊα, κόντρα στην Αχαϊκη , μάχεται ο Παναρκαδικός, ενώ η Δόξα Νέας Μανολάδας υποδέχεται τον Εθνικό Μελιγαλά. Τέλος στη Μεσσήνη ο ουραγός Πάμισος αντιμετωπίζει τον Διαγόρα Βραχνέικων.

 Η 14η αγωνιστική
Εράνη Φιλιατρών-ΠΦΟ Πανόπουλου
Δόξα Νέας Μανολάδας-Εθνικός Μελιγαλά
Αχαϊκή-Παναρκαδικός
Πάμισος-Διαγόρας Βραχνέικων
Ατρόμητος Λάππα-Εθνικός Σαγέικων