Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πέλοπας Κιάτου 5 - 0 τον Πορτοχελιακό... Νίκη παραμονής και όχι μόνο..

Φωτογραφία

Με το σαρωτικό 5 - 0  και με τερματα των Παπαϊωαννου (38'), Πράττου (59'), Μπούκη (61;) , Λίλιου (63') και Λυμπερόπουλου (68').,  ο Πέλοπας Κιάτου επί του ουραγού Πορτοχελιακού,   "σφράγισε" ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία και όχι μόνο.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας) : Κουρούμαλης, Ντερτιλής, Μπούκης, Σταύρου,Βελέτζας, Παπαϊωάννου (66' Αντωνόπουλος Χ.), Λίλιος (71' Βαρβιτσιώτης),Παπαβασιλείου, Πράττος, Λυμπερόπουλος, Χουσελάς (69' Γκουγκουλής)
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Αντώνης Τζιέρης): Μπουρνιάς, Κοξίδης, Ιωαννίδης (77' Οικονόμου),Ντάκος, Σταυρόπουλος, Αντωνόπουλος Α., Μαυρίδης, Γιαννακόπουλος (55' Κόκκαλης),Ζαραφωνίτης Ι.Ε. (86' Κλωνάρης), Ζαραφωνίτης Ι. Μ., Τέτα

Με την νίκη της αυτή ,στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου , η "ερυθρόλευκη" ομάδα του Βασίλη Τζαλακώστα όχι μόνo τελείωσε ουσιαστικά με την παραμονή, αλλά προσπέρσε την Χαλκίδα και αμέβηκς στην 5η θέση, καθώς η ομάδα της Εύβοιας, πήρε ισοπαλία με σκορ 1 - 1 ,εκτός έδρας  με την πρωτοπόρο, Ένωση Εμιονίδας. Ισόπαλος με σκορ 2 - 2 έληξε και ο αγώνας Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου με τον Παναργειακό στην Εύβοια, , ενώ στο Ναύπλιο ο Παναυπλιακό έχασε με  0 - 2 απο τοντον Μανδραικό. Στην Αράχωβα ο Παρνασσός επικράτησε με 2 - 1 των Λουκισίών ενώ τέλος ρεπό είχε ο Πανελευσινιακός που έδωσε χθές φιλικό με τον Παναιγιάλειο , που επίσης έχει ρεπό, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι δίχως σκορ.

Η 15η αγωνιστική

Πέλοπας Κιάτου-Πορτοχελιακός  5 - 0
Παρνασσός-Λουκίσια  2 - 1
Πανναυπλιακός-Μανδραϊκός 0 - 2
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Παναργειακός 2 -2
ΑΕ Ερμιονίδας-Χαλκίδα 1 - 1
Ρεπό ο ο Πανελευσινιακός

Η βαθμολογία



6ος όμιλος
Η 14η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος, στον 6ο όμιλο.
Το πρωτοπόρο Πανόπουλο συνέχισε το ξέφρενο ρυθμό του προς τον τίτλο νικώντας μέσα στα Φιλιατρά με 5 - 1 την τοπική Εράνη, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα ήταν ο μεγάλος νικητής στο Αχαϊκό ντέρμπι, καθώς σάρωσε  με 6 - 1 τον Εθνικό Σαγέικων. Στην Κάτω Αχαϊα,η Αχαϊκη ,επικράτησε με 2 - 0  επί του Παναρκαδικόυ ενώ η Δόξα Νέας Μανολάδας επεβλήθηκε με 4 - 0 επί του Εθνικού Μελιγαλά. Στη Νέα Μανωλάδα, πάντως, υπήρξαν επεισόδια. Οπως καταγγέλλουν οι παράγοντες του φιλοξενούμενου Εθνικού Μελιγαλά, πριν από την έναρξη του αγώνα 15 με 20 οπαδοί της Δόξας μπήκαν στα αποδυτήρια και επιτέθηκαν στους παίκτες της ομάδας της Μεσσηνίας.
Τέλος στη Μεσσήνη ο ουραγός Πάμισος έχασε με 1 - 2 από  τον Διαγόρα Βραχνέικων.


Με την επέμβαση του Αθηναίου ρέφερι Χατζή αποχώρησαν, ενώ σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό του Εθνικού Μελιγαλά, Τάκη Μακρή, υπήρξε παντελής έλλειψη της αστυνομίας.
Η 14η αγωνιστική
Εράνη Φιλιατρών-ΠΦΟ Πανόπουλου  1 - 5
Δόξα Νέας Μανολάδας-Εθνικός Μελιγαλά 4 - 0
Αχαϊκή-Παναρκαδικός2 - 0
Πάμισος-Διαγόρας Βραχνέικων 1 - 2
Ατρόμητος Λάππα-Εθνικός Σαγέικων 6 - 1

Η βαθμολογία
( Σε 14 αγώνες)