Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Η Φ. Πιπιλή στο NewsIt για το "πάλι πιωμένη είσαι; Κάτσε κάτω ρε!" του Κασιδιάρη



Τον dress code τον θυμήθηκε (φόρεσε και γραβάτα) αλλά το savoir vivre το ξέχασε. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξέφυγε και επιτέθηκε στην Φωτεινή Πιπιλή, το πρωί στη Βουλή. Τι λεει στο NewsIt η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Την ώρα που μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ακούστηκε μια γυναικεία φωνή από την πλευρά των εδράνων της Νέας Δημοκρατίας. Μάλλον όμως αυτό ή αυτά που είπε, δεν άρεσαν στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Τι μιλάς ρε, κάτσε κάτω εσύ ρε, τι μιλάς; Πάλι πιωμένη είσαι; Γύρνα μπροστά!» είπε, απευθυνόμενος, όπως επιβεβαιώθηκε τελικά, στη Φωτεινή Πιπιλή.
Φυσικά επικράτησε πανδαιμόνιο στη Βουλή και τότε ο πρόεδρος του Σώματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ζήτησε να επικρατήσει ηρεμία. Μέχρι και ο ίδιος ο Χρήστος Παππάς παρακάλεσε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να ηρεμήσει!
Οπως δήλωσε στο Newsit η Φωτεινή Πιπιλή "δε με εκπλήσσει η χυδαία επίθεση εναντίον μου γιατί σύμφωνα με τις αρχές της Χρυσής Αυγής, η γυναίκα οφείλει να κάθεται σπίτι, να πλένει πιάτα και να κάνει παιδιά. Θα απαντούσα με πολιτικά επιχειρήματα όπως καταλαβαίνετε εάν την επίθεση την είχε κάνει κάποιος άλλος και όχι ο Κασιδιάρης".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO