Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Βαξεβάνης για Βενιζέλο: Ο χονδρέμπορος των νόμων ζει τον εφιάλτη του


kostas1Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλαγε στη Βουλή ο Κώστας Βαξεβάνης έδινε μέσω twitter τις δικές του απαντήσεις στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον του:
«Όλα αυτά τα λέει ο Βενιζέλος για να μην πάει απλώς να καταθέσει στην Επιτροπή. Τι φοβάται άραγε αυτός ο ογκόλιθος της νομικής επιστήμης; Τι;»
«Ο εκλεκτός του Μπόμπολα,ο χονδρέμπορος νόμων,ο επαγγελματίας του ψέματος, ο ψευδοκαθηγητής,ζει επιτέλους τον εφιάλτη του»
«Όταν μιλά μόνος του, είναι θεός και προσκυνητής του εαυτού του»
«Αυτόν τον “δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ” ο Βενιζέλος πρέπει να τον βλέπει στον ύπνο του»
«Η Ελλάδα θα έχει πετύχει την ώρα που ενώ μιλάει ο Βενιζέλος δεν θα αυτοκτονούν άνθρωποι αλλά θα γελάνε»
«Για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ θερμά τον Βενιζέλο. Οι επιθέσεις εναντίον μου, επιβεβαιώνουν τη διαφορά μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναρωτιόμουν»
«Ο Βενιζέλος ας αφήσει το χονδρεμπόριο σεναρίων για τη λίστα και ας πει για τη λίστα. Γιατί την είχε 14 μήνες κρυφή.Ποιούς κάλυπτες mega μου;»
«Ο Βενιζέλος πρέπει να δικαστεί. Αν η λίστα είναι νόμιμη γιατί την έκρυβε.Αν είναι παράνομη γιατί την είχε σπίτι του. Ας απαντήσει»
«Βενιζέλος:”για να πετύχει το ρεσάλτο πρέπει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ”.Ενώ τώρα είναι σταθερά πάνω από τον Βασίλη Λεβέντη», ήταν οι απαντήσεις του Βαξεβάνη στο twitter.

ysterografa.gr