Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας …προσπαθεί να σώσει το κόμμα μετά τις δηλώσεις του Ν. Χανιά

Από νωρίς είδε το φως της δημοσιότητας η ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τις αιχμές του κ. Χανιά (δείτε σε παρακάτω ανάρτηση). Δείτε τι αναφέρθηκε στα αθηναικά ΜΜΕ:
«Από τον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αναφέρεται:
«Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, με έκπληξη αλλά και οργή δεχτήκαμε από τον Νίκο Χανιά ένα αληθινά απαράδεκτο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο μας ανακοίνωνε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν εντελώς εσφαλμένη και ότι τη λύση στο πρόβλημα και το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι τα μνημόνια και η περαιτέρω αφαίμαξη του κόσμου της εργασίας τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη (για όσους δε το γνωρίζουν ο κ. Χανιάς ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία στις εκλογές της 6ης Μαΐου και είναι εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου). Μαζί μας κοινοποίησε και μία επιστολή την οποία είχε στείλει στο Δημήτρη Βίτσα, γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του Συνασπισμού με αντίστοιχο απαράδεκτο περιεχόμενο». Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι έγιναν προσπάθειες να συζητήσει μαζί του το θέμα και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Με έκπληξη αντιμετωπίσαμε ένα προσωπικό του πρόβλημα που αφορούσε την μη εκλογή του στις εκλογές της 6ης Μαΐου».

Από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι:
• Η στάση του κ. Χανιά αποτελεί ανεξήγητη και ανήθικη πράξη που δεν ταιριάζει με τη συμπεριφορά του οποιουδήποτε πολιτεύεται πόσο μάλλον όποιου επικαλείται την ιδιότητα του ενεργού αριστερού πολίτη. • Αναρωτιόμαστε τι συνέβη τις τελευταίες 5 μέρες και άλλαξαν οι πολιτικές; απόψεις του Νίκου Χανιά. • Γιατί στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, αναφερόταν στη σειρά που κατέλαβε στη σταυροδοσία της 6ης Μάη και όχι σε πολιτικά ζητήματα. • Η φυγομαχία αυτή προσβάλλει βάναυσα όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου (2.100 Κορίνθιες και Κορίνθιοι), όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νομού μας που εν δυνάμει είχε κληθεί να αντιπροσωπεύσει στη βουλή. • Το να δειλιάζει κανείς μπροστά στο βάρος της κρίσιμης σύγκρουσης είναι ανθρώπινο και δεν το αντέχουν όλοι, το να εγκαλεί όμως όλους όσους εξακολουθούν να δίνουν τον αγώνα από την πρώτη γραμμή δημιουργεί σε όλους μας περίεργα και αναπάντητα ερωτήματα που μόνο με όρους αποστασίας μπορούν να απαντηθούν».

ΣΣ. Όσο και αν προσπαθεί να …μαζέψει την κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, τα όσα είπε ο κ. Χανιάς είναι πολύ σοβαρά. Από την άλλη θα πει κανείς ο κ. Χανιάς ΤΩΡΑ θυμήθηκε να κάνει αυτή την επίθεση, πέντε μόλις μέρες πρις τις εκλογές; Αν ο κ. Χανιάς κατέγραφε μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές της 6ης Μαΐου θα έκανε σήμερα αυτές τις δηλώσεις; Αναρωτιόμαστε

korinthiannews.gr