Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Νίκος Χανιάς υποψήφιος βουλευτής στην Κορινθία Αποχωρεί από το ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική “είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του”

"Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν κυβερνήσουμε", είπε και παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ



“Η κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρως επικίνδυνη για το λαό”, ενώ “έστω και μια ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας”.  
Αυτά τα λέει ο υποψήφιος βουλευτής στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Χανιάς σε επιστολή του προς το γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ κ. Δημήτρη Βίτσα, που αποκαλύπτει, σήμερα, η εφημερίδα «Τα Νέα».
Γνωρίζοντας από μέσα, ποιές είναι οι πραγματικές θέσεις και οι προθέσεις του κόμματός του, ο κ. Νίκος Χανιάς, καταγγέλλει, προειδοποιεί και αποχωρεί:
·         Καταγγέλλει ότι “είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστιές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα”.
·         Προειδοποιεί, με σιγουριά ότι, “έστω και μια ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας”. Και.
·         Αποχωρεί από το ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική “είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του”.