Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Περιοδεία στα χωριά της Βόχας ο Κώστας Κόλλιας

Περιοδεία στα χωριά της Βόχας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας.
Μετά το πέρας της περιοδείας ο κ. Κόλλιας δήλωσε:
«Στις προηγούμενες εκλογές οι συμπολίτες μας εξέφρασαν με την ψήφο τους τη δίκαιη διαμαρτυρία τους και υπέδειξαν την ανάγκη πολιτικές συστράτευσης για αλλαγή πολιτικής. Τα όρια της αντοχής τους εξαντλήθηκαν, τόσο από την ακραία λιτότητα, την ύφεση και την ανασφάλεια, όσο και από την αδυναμία του πολιτικού συστήματος να εφαρμόσει γενναίες αποφάσεις για τον εξορθολογισμό του κράτους και τη διαφάνεια στην πολιτική.
Η Νέα Δημοκρατία έχει κατανοήσει βαθιά το μήνυμα που έστειλαν οι Έλληνες πολίτες και έχει ανταποκριθεί. Όμως έπειτα από μία μακρά περίοδο ακυβερνησίας, κατά την οποία οι κίνδυνοι για την οικονομία και την κοινωνία μας πολλαπλασιάστηκαν, οι πολίτες θα ψηφίσουν πλέον με άλλα κριτήρια. Διότι πλέον έχουν αποκαλυφθεί όλοι, και εκείνοι που για μικροκομματικές σκοπιμότητες επέλεξαν την ακυβερνησία, και εκείνοι που με ανεύθυνες προτάσεις υποθηκεύουν το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας, αλλά και εκείνοι που επενδύουν στην οργή και στη βία, οι οποίες όχι μόνο δεν λύνουν τα προβλήματα, αλλά απειλούν τη δημοκρατία.
Το μήνυμα που έλαβα κατά την περιοδεία μου στα χωριά της Βόχας, όπως και σε άλλες περιοχές της Κορινθίας, είναι ότι οι συμπολίτες μου αναγνωρίζουν και το ψέμα και την ανευθυνότητα και τον κίνδυνο. Γνωρίζουν ότι οι εκλογές αυτές θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας. Αντιλαμβάνονται ότι η αλλαγή στο μείγμα της πολιτικής πρέπει να έρθει χωρίς να κινδυνεύσει η θέση μας στην Ευρώπη και στο ευρώ.
Αυτήν την αλλαγή, μια αλλαγή με ασφάλεια, με σίγουρα βήματα και βέβαια αποτελέσματα μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να την εγγυηθεί. Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για τη διαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου. Έχουμε σαφείς θέσεις για την αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων. Έχουμε κοστολογημένες προτάσεις για την ανάπτυξη. Έχουμε τη μοναδική ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης. Και απέναντί μας έχουμε αποσπασματικές και ανεύθυνες κορώνες, που υπονομεύουν τα εθνικά συμφέροντα και απομονώνουν τη χώρα.
Πιστεύω ότι οι πολίτες της Κορινθίας θα ανταποκριθούν στη συνέπεια και την υπευθυνότητα των θέσεών μας και στις 17 Ιουνίου θα δώσουν στη Νέα Δημοκρατία την ευκαιρία να αγωνιστεί και να κερδίσει μάχες για την Ελλάδα και τους Έλληνες.»