Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Παντοκρατορία ΝΔ στην Πελοπόννησο με τους Υποψηφίους κοντά στον κόσμο

Μετά το Ζάππειο 3 και τις δύο απανωτές ομιλίες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά σε Θήβα και Μαρούσι αλλά και με την πολύ καλή επικοινωνιακή πρακτική του επιτελείου της  Συγγρού φαίνεται πως το κλίμα έχει αρχίζει και αλλάζει υπέρ της μεγάλης γαλάζιας παράταξης. Έπειτα και από την δήλωση στήριξης του πρώην προέδρου και πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τα φώτα στρέφονται και πάλι στη ΝΔ με τους ψηφοφόρους να το ξανασκέφτονται πως μια αυτοδύναμη κυβέρνηση είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος αυτή την δύσκολη ώρα.
Στην Πελοπόννησο που η κεντροδεξιά  έχει παραδοσιακά κάστρα σε όλους σχεδόν τους νομούς τα πράγματα δείχνουν να είναι ακόμα καλύτερα με τα δυνατά ψηφοδέλτια να δουλεύουν συνεχώς και με τους υποψηφίους να γυρνάνε από άκρη σε άκρη τους νομούς.
Στη Κορινθία Πελοπίδας Καλλίρης , Αθηνά Κόρκα, Νίκος Ταγαράς, Χρήστος Δήμας, Θανάσης Παπαχρηστόπουλος και Κώστας Κόλλιας έχουν δημιουργήσει ένα συμπαγές τοίχος που είναι δύσκολο να διασπάσει και η ΝΔ δείχνει να λαμβάνει ποσοστά παλαιών εποχών.
Στην Αργολίδα τα ισχυρά χαρτιά της ΝΔ Βασίλης Σιδέρης και Γιάννης Ανδριανός είναι σε συνεχείς επαφές ενώ οι διαρροές προς μικρά κόμματα δείχνουν να λιγοστεύουν.
Στην Μεσσηνία, στο νομό του προέδρου οι 7 άνδρες που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο δουλεύουν σε όλο το πλάτος ενώ στην Αρκαδία Βλάσης και Λυκουρέντζος  παίρνουν πάνω τους όλο το φορτίο.
Όσο για έδρες ανά νομό;
Τα δυνατά ονόματα στη Λακωνία όπως η Φεβρωνία Πατριανάκου και Γρηγόρης Αποστολάκος δείχνουν να κρατάνε τα ποσοστά του κόμματος στα γνωστά επίπεδα και αυτό θα φανεί και την προσεχή Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης ομιλία Σαμαρά στην Σπάρτη.
Η ΝΔ μπορεί στις εκλογές της 6ης Μαΐου να λάβει συνολικά 12 -15 έδρες σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.


.report24.gr/