Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Φίμωση από το σύστημα καταγγέλει η Δημιουργία Ξανά . Ούτε λεπτό προβολής δεν τους δίνει το ΕΣΡ. Σκληρή ανακοίνωση Τζήμερου και εξώδικο .

Βαριές καταγγελίες του προέδρου του νεοσύστατου κόμματος Δημιουργία Ξανά Θάνου Τζήμερου για προσπάθεια του κατεστημένου να φιμώσει το κόμμα του . Δείτε τι έγραψε στο forum της Δημιουργίας Ξανά απευθυνόμενος στα μέλη και στους φίλους του κινήματος πολιτών που κερδίζει καθημερινά μεγάλη απήχηση .

Φίλοι, είμαστε στην τελική ευθεία. Το σύστημα χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να μας φιμώσει. Ενώ ο Άρειος Πάγος μας αναγνώρισε ως κόμμα και έχουμε υποψηφίους σε ΟΛΟΥΣ τους νομούς της Ελλάδας, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έχει δική του άποψη: δεν μας αναγνωρίζει ως κόμμα και δεν μας δίνει ούτε δευτερόλεπτο τηλεοπτικού χρόνου. Φυσικά, όπως πάντα, ο νόμος είναι ασαφής και αφήνει πρωτοβουλίες στους "αμερόληπτους" διορισμένους του Ραδιοτηλεοπτικού. Έτσι σήμερα, το νομικό μας τμήμα επέδωσε το παρακάτω εξώδικο.
Επίσης, σήμερα πήγαν να μας κάνουν κι άλλη π....ιά: δεν μας έδιναν χαρτί για να τυπώσουμε ψηφοδέλτια! Όταν με καθυστέρηση μας έδωσαν τη διατακτική, δεν είχαν τάχα μου χαρτί στις ίδιες διαστάσεις, άρα η διατακτική δεν συμφωνούσε με τις διαστάσεις και άρα δεν μπορούσαν να μας δώσουν! Κανένας δεν ήταν υπεύθυνος και τρέχαμε από τον Άννα στον Καϊάφα να βρούμε άκρη. Κι όλα αυτά με την ασφυκτική πίεση σε δύο μέρες όλα να είναι έτοιμα και τα ψηφοδέλτια να έχουν σταλεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο το Υπουργείο Εσωτερικών, να βάλω τις φωνές - με άκουσαν μέχρι τα Βριλήσσια - να τους απειλήσω ότι θα τους ξεμπροστιάσουμε σε όλη την Οικουμένη και θα ζητήσουμε ακύρωση των εκλογών και - ως εκ θαύματος - το χαρτί μετά από λίγο βρέθηκε! Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία.

Συνδημιουργοί, το πιο δυνατό κανάλι είναι το δικό σας! Διαδώστε παντού το μήνυμα πως η "άλλη" Ελλάδα ξεσηκώθηκε και θα ξηλώσει μια και καλή την διακομματική συμμορία. Μιλήστε παντού - τηλεφωνήστε παντού - στείλτε μηνύματα παντού. Στο χέρι μας είναι να τους σαρώσουμε! Μη φοβάστε κανέναν! Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι. Να τελειώνουμε με τη σαπίλα. Παρατράβηξε.

Δείτε το http://logia-starata.blogspot.com/2012/04/blog-post_3822.html