Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η Κορινθία στο προσκήνιο του Επικρατείας της ΝΔ με τη Μαριλένα Σούκουλη











\
Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Κορινθία η παρουσία της Μαριλένας Σούκουλη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας δεν απετέλεσε έκπληξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ περιλαμβάνει πρόσωπο από το νομό Κορινθίας, είναι όμως η πρώτη φορά που το πρόσωπο αυτό είναι τόσο γνωστό στο νομό και με τόσο ενεργό πολιτικό ρόλο σε επίπεδο νομού και Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Μαριλένα Σούκουλη είχε θέσει υποψηφιότητα προκειμένου να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία και όταν αυτό ανακοινώθηκε και η ίδια δεν συμπεριλήφθηκε, οι καλά γνωρίζοντες κατάλαβαν ότι ο τελικός ρόλος της στις εκλογές θα ήταν πιθανώς ακόμα πιο σημαντικός. Μερικοί βιαστικοί φρόντισαν να στηλιτεύσουν τη μη επιλογή της στο ψηφοδέλτιο του νομού, αν περίμεναν όμως λίγο, σήμερα δεν θα ήταν τόσο εκτεθειμένοι με όσα έγραψαν και δημοσίευσαν.

Η επιλογή της Μαριλένας Σούκουλη στο Επικρατείας σηματοδοτεί πολλά πράγματα που θα τα αναλύσουμε μετά τις εκλογές.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για το πολιτικό προσωπικό της Νέας Δημοκρατίας στο νομό η παρουσία της Σούκουλη στην 7η θέση του Επικρατείας της ΝΔ, αποτελεί τιμή για την Κορινθία και δείχνει το ειδικό βάρος που δίνει η ΝΔ στο νομό.

http://www.diaprisios.gr/2012/04/blog-post_6348.html