Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Αδιόρθωτοι

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θανάσης Ζορμπάς, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
 «Η έκθεση της ΤτΕ, είναι αποκαλυπτική. Οι ολιγωρίες και οι παρελκυστικές τακτικές των δύο αδιόρθωτων αρχηγών, αντί να βγάλουν τη χώρα από την ύφεση πολλαπλασίασαν τις αρνητικές επιπτώσεις, εκτόξευσαν στα ύψη την ανεργία και οδήγησαν τους πολίτες στην απελπισία. Τα ψέματα τελείωσαν. Μοναδική λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, είναι μέσα από ξεκάθαρες προγραμματικές δεσμεύσεις να εφαρμοστούν ταχύτερα οι μεταρρυθμίσεις για ένα μικρότερο και πιο λειτουργικό κράτος, που θα εγγυάται την ανάπτυξη που είναι απαραίτητη για τη χώρα». 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας επίσης δήλωσε:
 «Αδιόρθωτοι μέχρι τέλους, οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς, για να μην θίξουν τα προνόμια των κομματικών τους στρατών, προχωρούν σε νέες αυξήσεις της τιμής των εισιτηρίων στα λεωφορεία και των τιμολογίων της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ. Βάζουν τους πολίτες να πληρώνουν γιατί δεν θέλουν να μειώσουν τις δαπάνες και να προχωρήσουν τις αποκρατικοποιήσεις και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους για την επόμενη μέρα; Έτσι θα προστατεύσουν τον κατώτατο μισθό;» 

Τέλος ο κ. Ζορμπάς, δήλωσε:
 «Την ώρα που ο ελληνικός λαός περιμένει να ενημερωθεί για τα προγράμματα των κομμάτων και τις προϋποθέσεις συνεργασίας μεταξύ τους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιχειρούν το «στρίβειν δια του ντιμπέιτ».Οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς, αδιόρθωτοι, ενώ συνεργάστηκαν άψογα για τη χαριστική ρύθμιση των χρεών των κομμάτων τους, είναι ανίκανοι να συνεννοηθούν για να οργανώσουν ένα απλό τηλεοπτικό διάλογο.Η Δημοκρατική Συμμαχία θα συμμετάσχει σε οποιοδήποτε διάλογο που θα γίνει με ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών».