Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Παρέμβαση Κώστα Καραμανλή - Δήλωση στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά

Την πρώτη δημόσια παρέμβασή του μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια έκανε σήμερα ο Κώστας Καραμανλής. Με δήλωση την οποία μοίρασε το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, ο Κώστας Καραμανλής μιλά ξεκάθαρα για την ανάγκη πολιτικής και κυβερνητικής σταθερότητας, που μπορεί να προκύψει μονάχα μέσα από την ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.

Αναλυτικά, η δήλωση του Κώστα Καραμανλή έχει ως εξής:
«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.
Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας. Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.
Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».