Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Γιάννης Μιχελάκης : Aκόμη και τώρα, ο κ. Βενιζέλος αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής του προκατόχου του

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα όσα είπε χθες ο κ. Προβόπουλος δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τις ευθύνες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στη δημιουργία αρνητικής εικόνας, τη διάλυση κάθε ίχνους εμπιστοσύνης προς τη χώρα, το “φούσκωμα” του ελλείμματος του 2009 και την προσφυγή στο ΔΝΤ. Όπως δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την πολιτική απάτη του “λεφτά υπάρχουν», που έστησε προεκλογικά ο κ. Παπανδρέου.
Δυστυχώς, όμως. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και τώρα, ο κ. Βενιζέλος αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής του προκατόχου του.
Με τις υποσχέσεις, που έδωσε χθες για αποκατάσταση όλων των αδικιών που προκάλεσαν ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνει τις ίδιες καταδικασμένες πρακτικές.
Με υποσχέσεις για όλους και για όλα, επιβεβαιώνει ότι τι Παπανδρέου τι Βενιζέλος».
 
 
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣ​Η ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ & ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ
Επίσης ο κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Άλλη μια επιβεβαίωση των καταγγελιών της Νέας Δημοκρατίας για παράνομες και ανήθικες προσλήψεις από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ περιέχει η πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Αναφέρει ότι “οι αποχωρήσεις υπεραντισταθμίστηκαν από περισσότερες των αναμενόμενων προσλήψεων”, τονίζει ότι “παραβιάστηκε ο κανόνας 1 προς 10” και επισημαίνει ότι, από τα σχέδια για πλήρη διαφάνεια ως προς τις προσλήψεις, τις αποχωρήσεις και τις μετατάξεις, τίποτε δεν έγινε.
Τα φαινόμενα αυτά, αποτελούν βασική αιτία για την αποτυχία των δημοσιονομικών στόχων. Και, δυστυχώς, παίρνουν εγκληματικές διαστάσεις, στην περίοδο αυτή.
Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ αναπτύσσουν βιομηχανία προαγωγών, μετατάξεων, αλλά και διορισμών για ρουσφετολογικούς και κομματικούς λόγους.
Τους προειδοποιούμε ότι οι πρακτικές αυτές δεν γίνονται δεκτές και δεν θα περάσουν».