Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Είναι πολλά τα λεφτά Βαγγέλη». Λυπάμαι που δραπετεύεις τη Δευτέρα και δεν θα έχω την ικανοποίηση να σου μιλήσω για αυτά τα λεφτά……

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθήνας, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι Κοινοβουλευτικά απαράδεκτη η συμπεριφορά και η πρακτική του Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, που -για 5η φορά- επίκαιρη ερώτηση, η οποία είχε επιλεγεί να συζητηθεί, για τα παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια και το παράνομο διαδικτυακό τζόγο αναβάλλεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Θεωρώ αδιανόητο προκειμένου να βρει 325 εκ € να κόβει μισθούς και συντάξεις και να μην ενδιαφέρεται ο Υπουργός Οικονομικών για 5 δις € που χάνει η χώρα μας κάθε χρόνο από το παράνομο διαδικτυακό στοίχημα και τα παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια, σύμφωνα και με την Έκθεση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής και τα οποία καταλήγουν στα νησιά Κέιμαν, στο Γιβραλτάρ το Σουδάν και αλλού.
«Είναι πολλά τα λεφτά Βαγγέλη». Λυπάμαι που δραπετεύεις τη Δευτέρα και δεν θα έχω την ικανοποίηση να σου μιλήσω για αυτά τα λεφτά……που όντως υπάρχουν.
Όμως η ΝΔ, ο Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς και εγώ προσωπικά, δεν θα επιτρέψουμε, μετά την εκφρασμένη βούληση του Ελληνικού λαού στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, να κόβονται χρήματα από μισθούς και συντάξεις και να μην φορολογούνται και να νομιμοποιούνται παράνομα έσοδα από εγκληματικές πράξεις
Αναλογίσου ως αυριανός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ με 5 δις ετησίως πόσες τρύπες θα κλείναμε».