Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τι έγινε ρε "δημοκράτες" πασόκοι ; Τα "άκρα" τώρα είναι "πολιτικοποιημένα" ;

Γράψαμε προχθές αναλυτικά για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί το γνωστό - άγνωστο "σύστημα" ενόψει των εθνικών εκλογών.
Ούτε εμείς όμως, παρότι υποψιασμένοι, δεν μπορέσαμε να φανταστούμε μέχρι που θα έφτανε ο πολιτικός χατζηαβατισμός του "συστήματος".
Αυτό που βλέπουμε να ξετυλίγεται τις τελευταίες μέρες δεν έχει πραγματικά προηγούμενο. Το πάθος και το μίσος του "συστήματος" που προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει εκλογικά προβλήματα στη ΝΔ είναι τόσο μεγάλο που εξελίσσεται σε γραφικό μένος, στο βωμό του οποίου θυσιάζεται κάθε παραδοσιακή ιδεολογική αντίληψη.
Οι άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται και αυτοχαρακτηρίζονται ως μοναδικοί "δημοκράτες" και "προοδευτικοί", εκείνοι που όλη τους τη ζωή πορεύτηκαν με το σύνθημα "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά", εκείνοι που έφτασαν να θεωρούν μέχρι και τον Ρέππα πολιτικό μέντορα, τον τελευταίο καιρό "χαϊδεύουν" και χαριεντίζονται με όλα εκείνα που για χρόνια αποκαλούσαν "αυγό του φιδιού" και "εξωκοινοβουλευτικά άκρα της Δεξιάς", ενίοτε και "παρακράτος" το οποίο απέδωσαν μέχρι και στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή κάποιες ιστορικές περιόδους.
Τον τελευταίο καιρό αυτά τα - κατ' αυτούς άκρα - τα ονομάζουν "πολιτικοποιημένα άτομα" με τα οποία ανοίγουν κιόλας "εποικοδομητικό διάλογο".
Μόνο θλίψη μπορεί να νιώσει κανείς βλέποντας τις μαριονέτες αυτού του "συστήματος" να γράφουν τέτοια πράγματα στέλνοντας την πολιτική τους φιλοσοφία και αντίληψη στον καμπινέ προκειμένου να "σπάσουν" τη ΝΔ.
Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες και ο λαός πλέον ..
Όπως λέει και η Τασούλα η βλάχα ... "
Τράτζικ !" ...

Διαπρύσιος
Diaprisios.GR