Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Το πρόβλημα είναι… η Νέα Δημοκρατία

«Η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις. Αυτό είναι ένα πρόβλημα».
Με αυτήν την φράση ξεκίνησαν οι δηλώσεις του κυρίου Σόϊμπλε.
Θα περίμενε κανείς την συντηρητική παράταξη της Χώρας πού επί 50 χρόνια κατηγορείται για παράδοση στα ξένα και ντόπια κεφάλαια να μην είναι το πρόβλημα. Δυστυχώς για τους ψευτοσοσιαλδημοκράτες και τους δυνάστες των λαών η κυρίαρχη αντίσταση και διαπραγμάτευση προέρχεται από αυτήν την παράταξη πού πάντα στήριξε την Χώρα και τον πολίτη.
Η σθεναρή στάση εξώθησε τους γιάπηδες σε αντιφατικές δηλώσεις, η ουσιαστική συμμετοχή σε διαπραγματεύσεις ωρών , αποκάλυψε τις πραγματικές τους προθέσεις. Δεν διαθέτουν ούτε έκθεση βιωσιμότητας του χρέους αλλά ζητούν επιστολές δέσμευσης.
Προβάλλουν κάθε βλακώδες επιχείρημα για να τσαλακώσουν την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας.
Γιατί το μοναδικό τους πρόβλημα είναι η Νέα Δημοκρατία.
Η παράταξη πού ποτέ δεν δίστασε να πει ΟΧΙ.
Η παράταξη πού όταν ενίσχυε την παραγωγή της Χώρας δεχόταν την καθολική επίθεση των «εμποράκων».
Η παράταξη πού όταν ενίσχυε τις κινεζικές επενδύσεις στον ΟΛΠ δεχόταν την επίθεση ΟΛΩΝ των ψευτο-αριστερών και σοσιαλδημοκρατών με καταλήψεις και δηλώσεις τις μορφής ΟΧΙ στο ξεπούλημα.
Η συντηρητική παράταξη της Χώρας πράττει το καθήκον της και δεν παραδίδεται στις εύκολες λύσεις με ανταλλάγματα , όπως δεν παραδόθηκε ποτέ.
Άλλοι παρέδωσαν τον παραγωγικό ιστό της Χώρας στα γνωστά μονοπώλια και ολιγοπώλια με την κάλυψη του σοσιαλιστικού μανδύα.
Ναι εμείς το γνωρίζουμε ότι η γνήσια συντηρητική παράταξη δεν λέει ναι σε όλα, όπως δεν το είπε και την πενταετία 2004 – 2009. Το πλήρωσε σαν παράταξη και σαν Ηγεσία αλλά κράτησε την αξιοπρέπεια ενός λαού.
Εμείς λοιπόν δεν χρειαζόμαστε την επιβεβαίωση του κυρίου Σόϊμπλε.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ/ statesmen.gr