Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δεν διαγράφεται από τη Ν. Δ. ο Πάνος Καμμένος, μένει όμως εκτός Κ.Ο..

Όπως είχαμε, γράψει πριν από λίγη ώρα ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το ΟΧΙ του , στην ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, άμεση ήταν και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που με ανακοίνωσή της που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου έκανε γνωστό ότι : «Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τίθεται ο Βουλευτής και μέλος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος». αλλά όχι εκτός κόμματος, όπως στην περίπτωση του κ. Χατζηγάκη. Το ΟΧΙ του κ. Καμμένου ήταν κάτι που είχε ανακοινώσει και ο ίδιος μέρες πριν, όταν συγκροτήθηκε η νέα κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρές εκφράσεις όπως χούντα.
 Επομένως ο Αντώνης Σαμαράς γνώριζε πως θα πρέπει να τον θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα μιας και το πολύ σε ένα τρίμηνο θα έχουμε εκλογές.
O κ. Καμμένος αρνήθηκε να δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, παρότι η ηγεσία της ΝΔ είχε θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς είχε ζητήσει από τους βουλευτές του "να υπερψηφίσουν την κυβέρνηση τον σχηματισμό της οποίας προκάλεσε".
Αυτή η κίνηση λοιπόν ήταν προγραμματισμένη και για το λόγο αυτό ο κ. Καμμένος παραμένει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μιας και στις επερχόμενες εκλογές είναι πολύτιμη η συμβολή του .