Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Νοκ άουτ για 2 εβδομάδες ο Μυριώτης του Ατρόμητου Χιλιομοδίου

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει ο Μυριώτης. Αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών για τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Ένωση Ερμιονίδας, στο οποίο η ομάδα του νίκησε 1- 0 με δικό του γκολ!
Στο 30΄του παιχνιδιού, ο άτυχος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε – γύρισε το πόδι του –λόγος για τον οποίο αντικαταστάθηκε από τον Κουσκουνά.
Οι διοικούντες τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στον 7ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος κατα την διάρκεια των μεταγραφών , προχώρησαν στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών , του 18χρονου αμυντικού Γιώργου Πολυδωρόπουλου, του συνομήλικού του μέσου Περικλή Ρούπα και του 22χρονου χαφ Θόδωρου Ζήση.
Επίσης απέκτησε τον 31χρονο επιθετικό Γιώργο Ξύδη που έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες Δ’ Εθνικής, καθώς πέρυσι έπαιζε στον Πόρο, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Ασπρόπυργου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο, ενώ έπαιξε και στον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Τέλος στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Ατρόμητος  προσέθεσε στο δυναμικό του ,τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Παπαϊωάννου ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανναυπλιακό και Ένωση Μιδέας ενώ φόρεσε τη φανέλα του Παναργειακού την περίοδο 2008-2009 όταν οι «λύκοι» συμμετείχαν στη Γ’ Εθνική.