Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Πρεμιέρα αύριο στο πρωτάθλημα της Α΄ Κορινθίας

Nέο Ξεκίνημα , νέοι αγώνες. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά αύριο Σάββατο , το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Κορινθίας γιά την περίοδο 2011 -2012 , με την συμμετοχή 16 ομάδων
 (ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ,  ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ,  ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ, ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ,  ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ, ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ,  ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.)

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η  ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΝ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΧΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ - ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.

Ντέρμπι με  το καληέρα σας , στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον Πέλοπα Κιάτου . Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγωνες του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με τον Α. Ο. Λουτρακίου , στο Ξυλόκαστρο , της Προοδευτικής Περιγιαλίου με τον Αστέρα Δερβενίου στην Αρχαία Κόρινθο , της Ελλάδος Βέλου ε τον Ηρακλή Λεχαίου , στο στάδιο του Βέλου και ο αγωνας της Νεμέας ανάμεσα στον Πανεμεατικό και στον Ισθμιακό.

Η 1η Αγωνιστική
Σοφικό ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
Ξυλοκέριζα ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
Αρχαία Κόρινθος ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
Θώδειο Στάδιο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
Βέλο ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
Νεμέα ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
Ξυλόκαστρο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Σολομός ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ  - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ

Η έναρξη των αγώνων στις 16:30