Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ενδιαφέρεται για Πελέκη , Σαμουηλίδη η Κόρινθος - Χάλασε του Κουτρουμπή

Για την απόκτηση του Κώστα Πελέκη κινείται τις τελευταίες ώρες η Κόρινθος, σύμφωνα με σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος βρισκόταν μία… ανάσα από την μεταγραφή του στην Ρόδο, δέχτηκε «κρούση» από τον σύλλογο του Ισθμού και φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα. Έτσι, ο Πελέκης πρέπει να αποφασίσει άμεσα σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Δεν θα αγωνιστεί τελικά με την φανέλα της Κορίνθου ο Κώστας Κουτρουμπής. Παίκτης και διοίκηση δεν τα βρήκαν και έτσι η μεταγραφή του έμπειρου γκολκίπερ στην ομάδα του Ισθμού «ναυάγησε» οριστικά. Ο 27χρονος τερματοφύλακας,  ζήτησε την τελευταία στιγμή εξασφάλιση των μισθών του μέσω επιταγών ή γραμματίων, γεγονός που προκάλεσε την «εμπλοκή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Παράλληλα η "Μπάρτσα" θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, τον 29χρονο πορτιέρο, Νίκο Σουμουλίδη.  Ο τέως τερματοφύλακας της Ρόδου βρέθηκε χθες στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου της Κορίνθου, όπου διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση της «Μπάρτσα», προκειμένου να μιλήσει με τους διοικούντες το σύλλογο για τη μελλοντική τους συνεργασία.
Αν οι δύο πλευρές τα βρουν σε όλα, τότε ο Σουμουλίδης θα φορέσει τη φανέλα της Κορίνθου.
Να σημειωθεί ότι έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Καβάλα, Λαμία, Παναχαϊκή και Πυρσό Γρεβενών.
Από εκεί και πέρα, το  φιλικό με τον Φωκικό δεν πραγματοποιήθηκε και οι δύο ομάδες αναμένεται να ορίσουν νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ματς.
Τέλος, συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσει εντός της εβδομάδας ο μεγαλομέτοχος της Κορίνθου, Παναγιώτης Μπεθάνης