Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

3η πανελλήνια γενική έκθεση “Κορινθία 2011″ | Η επιχειρηματική καρδιά χτυπά στην Κόρινθο 21 – 25 Σεπτεμβρίου

Η Πανελλήνια Έκθεση “ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011″ αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού Κορινθίας, της Πελοποννήσου και της Ελλάδας.

Η έκθεση διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας , τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ.
Η «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011» που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Σωληνουργεία Κορίνθου από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, επιδιώκει να ενισχύσει την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε μία περίοδο που οι συνθήκες το επιβάλλουν περισσότερο από ποτέ. Ο αριθμός των εκθετών φέτος είναι 168 και ο Εκθεσιακός χώρος που καλύφθηκε 6.500 τμ. που είναι σημαντικά ανώτερος της περσινής Έκθεσης.
Η έκθεση αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 2.000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της. Από το 2008 πραγματοποιείται στο πρώην εργοστάσιο της Σωληνουργίας Κορίνθου το οποίο διαθέτει ένα στεγασμένο χώρο 4029 τετραγωνικών μέτρων και το οποίο έχει τροποποιηθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της Έκθεσης. Η Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κόρινθο, την πόλη που αποτελεί την πύλη της Πελοποννήσου ενώ παράλληλα είναι το κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Στα πλαίσια της Έκθεσης το Επιμελητήριο Κορινθίας έχει προγραμματίσει παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και επιχειρηματικού χαρακτήρα τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε με την ευκαιρία της επίσκεψης σας στην έκθεση.
Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα:
  • Να ενημερωθούν άμεσα για τις εξελίξεις και τις τάσεις στην αγορά.
  • Να έλθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις , να συγκρίνουν και να αποφασίσουν τις νέες επιχειρηματικές τους συνεργασίες
  • Να επιλέξουν στον ίδιο χώρο, μεγαλύτερη ποικιλία ειδών - καλύτερες τιμές
  • Να εξασφαλίσουν συνεργασία με επιχειρήσεις
  • Να ενισχύσουν το ρόλο τους στην αγορά
  • Να συμμετέχουν σε πολιτιστικές, οικονομικές κ.α. εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης

Επίσημο Site της Έκθεσης korinthianexhibition.gr
Site του Επιμελητήριου Κορινθίας korinthiacc.gr
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων


pietris.wordpress.com/