Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Γ. Μιχελάκης...Ο κ. Ραγκούσης οφείλει αύριο να βάλει τέλος στο χάος που ο ίδιος δημιούργησε


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:    



«Ο κ. Ραγκούσης οφείλει αύριο να βάλει τέλος στο χάος που ο ίδιος δημιούργησε. Στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των οδηγών ταξί να αφήσει κατά μέρος τη βεντέτα με τον προκάτοχό του και να προσέλθει σε ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο, με στόχο την απελευθέρωση του επαγγέλματος, με κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Θέση που του υποδεικνύουν ακόμα και συνάδελφοί του μέσα στην κυβέρνηση, αλλά και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.



Στην κατεύθυνση αυτή οφείλει, επιτέλους, να παρέμβει και να πάρει θέση ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίζει να παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στην Οικονομία και τον Τουρισμό.



Τέλος, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο, τα θλιβερά και ανεύθυνα γεγονότα, που έγιναν σήμερα το πρωί. Οι απεργοί πρέπει να απομονώσουν αυτούς που με τις πράξεις τους σκιάζουν το δίκιο των πολλών. Πράξεις που βοηθούν τον αρχιτέκτονα του χάους κ. Ραγκούση να προκαλεί σύγκρουση κοινωνικών ομάδων κρύβοντας τις δικές του ευθύνες.



Στην κυβερνητική ανευθυνότητα, οι οδηγοί ταξί πρέπει να επιδείξουν κοινωνική υπευθυνότητα».