Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Καλοβλέπει Σπανό, η Κόρινθος - Φιλική ήττα στα Ψαχνά

Κρούση στο Δημήτρη Σπανό φέρεται να έκανε ο ισχυρός άνδρας της Κορίνθου Σωτήρης Μαυρονάσιος καθώς στο πρόσωπο του βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Νικού Κουρμπανά για την τεχνική ηγεσία της "Μπάρτσα". Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου του Ισθμού είχε μία πρώτη συζήτηση με τον έμπειρο Αιγιώτη προπονητή, όπου και του γνωστοποίησε την επιθυμία του να συνεργαστούν την νέα αγωνιστική περίοδο. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για ο άμεσο μέλλον
Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό ο Σπανός θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το… τιμόνι της ομάδας και να μετακομίσει στον Ισθμό, σε περίπτωση βέβαια που πάνε όλα καλά και καταφέρει η Κόρινθος να αδειοδοτηθεί.
 
Χωρίς τους Σέγκο (ανέτοιμος) και Βαγγελή (υποφέρει από πονόδοντο) , ο Ηρακλής Ψαχνών , στην έδρα του,  νίκησε 2-1 την Κόρινθο σε φιλικό παιχνίδι.Τα τέρματα για την ομάδα της Εύβοιας σημείωσαν οι Αλημπάς και Ανέστης, ενώ για την «Μπάρτσα» ο Δημητριάδης.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα της Κορίνθου, στο φιλικό δοκιμάστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ αγωνίσθηκαν και ντόπιοι.
 .