Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡ​ΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΑ

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Δήμας συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον Πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου κ. John Bercow.
Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες επίσης ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα κ. David Landsman, ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ., βουλευτής κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας Ελλάδας Ηνωμένου Βασιλείου, βουλευτής κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ο αναπληρωτής υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας κ. Νότης Μηταράκης και ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Άγγελος Υψηλάντης.
Επίσης ο κ. Σταύρος Δήμας συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDP) της Γερμανίας κ.κ Axel Schaefer, Elke Ferner και Manfred Zoellmer. Στη συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα ο κ. Δήμας ανέπτυξε τις θέσεις της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Παρέστησαν επίσης, ο βουλευτής  κ. Ευάγγελος Αντώναρος και ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Άγγελος Υψηλάντης.