Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

H συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα ( ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ)



Συνεχής ενημέρωση και ζωντανή εικόνα από το star.gr  και

STOPCARTEL TV-GR.


«Αγανακτισμένοι πολίτες» καλούν σε διαδηλώσεις
Οι διοργανωτές διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός, πλακάτ ή σχέδιο, και «ο καθείς καλείται να εκφράσει τον εαυτό του».
Ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις των «Αγανακτισμένων πολιτών» στα ισπανικά πρότυπα (των κινητοποιήσεων του κινήματος 15-Μ) στις κεντρικές πλατείες των ελληνικών πόλεων: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα. Η έκκληση για συμμετοχή των πολιτών, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των νέων έναντι των μέτρων, που επιβάλλονται από το μνημόνιο, γίνεται μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter.
Οι διοργανωτές διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός, πλακάτ ή σχέδιο, και «ο καθείς καλείται να εκφράσει τον εαυτό του».
Kινητοποίηση ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Κλειστή είναι αυτήν την ώρα η οδός Χαλκοκονδύλη από τη συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ κατά της ιδιωτικοποίησης της επιχείρησης. Οι εργαζόμενοι πρόκειται να κάνουν πορεία προς το υπουργείο οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος. Παρόντες στη συγκέντρωση σε εκδήλωση συμπαράστασης είναι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας εργαζομένων στον ΟΤΕ και του σωματείου των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ.
Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχουν μεταφέρει στο χώρο της συγκέντρωσης γερανούς και ανυψωτικά μηχανήματα της επιχείρησης.
www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ