Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Αλλαγή «σελίδας»…

Αυτό που ήταν γνωστό τις τελευταίες μέρες, οριστικοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ, όπου στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Γιάννης Βαφειάδης, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του, από τη θέση του προέδρου.

«Φεύγω νικητής, φεύγω πρωταθλητής και πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε, αυτόν τον 1,5 χρόνο που ήμουν εδώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλους όσους βοήθησαν, για να επιστρέψει η ομάδα στην Α’ Κατηγορία», ήταν μερικά από τα λόγια του.
Όσον αφορά τους λόγους της αποχώρησης, «είναι προσωπικοί και δεν θέλω να αναφερθώ, στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να γίνει σεβαστό αυτό», τόνισε.
Αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τους τέσσερις πρώην συμβούλους του, το οποίο μέσα στη χρονιά τον ανάγκασε να αποχωρήσει, αλλά στη συνέχεια το σκέφτηκε και επέστρεψε, ενώ δέχθηκε και «πιέσεις» από τον κόσμο που βρέθηκε στην αίθουσα, για να παραμείνει στη θέση του προέδρου και να συνεχίσει το έργο του. Τους ευχαρίστησε, αλλά επέμεινε στην αρχική του θέση.
Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, ζήτησαν από τον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης, κ. Κασκαντάμη, να επαναληφθεί, την ερχόμενη εβδομάδα, ίδια μέρα και ώρα η συνάντηση, για να γίνει γνωστό το θέμα, μήπως και βρεθεί κάποιος να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Κάτι που τελικά υπερίσχυσε ως άποψη.
Πάντως αξίζει να αναφερθεί, ότι ο κ. Βαφειάδης, δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει και οικονομικά αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί, την ομάδα, όχι όμως από κάποιο πόστο.
Πλέον ο Παννεμεατικός γυρίζει… σελίδα και θα πρέπει να βρει το δρόμο του. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς θα πρέπει αφού βρεθεί ο νέος πρόεδρος, να γίνει και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.
Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, θέλει πάρα πολλές προσθήκες, καθώς είναι αρκετοί οι παίκτες που το «συμβόλαιό» τους λήγει και από 1η Ιουνίου, είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους (Μπέκος, Κόλλιας, Σιτές, Βασιλειάδης, Δουλκέρογλου, Σγούρος), φυσικά αν ικανοποιηθούν από την πρόταση των νέων ιθυνόντων, αν υπάρξει τέτοια, ίσως και να συνεχίσουν. Αλλά αυτή τη στιγμή, ταμείο γίνεται, χωρίς να υπάρχουν στο ρόστερ των «λιονταριών», οι συγκεκριμένοι.
Πάμε στους γηγενείς παίκτες. Αυτή τη στιγμή, σίγουροι είναι οι Τσιάκος, Τσιωτάκης, Ρογκάκης, Καρνασιώτης, Τζίνης, Ζαφείρης, Μπίζιος. Ο τελευταίος μαζί με τους Κονγκίνη και Σεφεράι, είναι παίκτες που ο απερχόμενος πρόεδρος, πλήρωσε στις πρώην ομάδες τους, για να τους αγοράσει. Οπότε η περίπτωσή τους, ίσως είναι πιο περίπλοκη.
Φυσικά υπάρχει και η ακαδημία του συλλόγου, που μπορεί να δώσει παίκτες, αλλά σίγουρα δεν έχουν την εμπειρία, για να βρεθούν αμέσως σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Το σίγουρο είναι ότι θα δοθεί βάση σε παιδιά της περιοχής.
Παικτικά ναι υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, που θα κληθεί νέα διοίκηση να λύσει. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό χρέος, καθώς ο κ. Βαφειάδης, έχει πληρώσει τα πάντα.