Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚ​ΟΤΗΤΑΣ -ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"

Το «Forum για την Ελλάδα» και η Δημοκρατική Συμμαχία διοργανώνουν στις 4 Μαΐου και ώρα 18:30 ημερίδα με θέμα: «Αύξηση της εγκληματικότητας- ασφάλεια του πολίτη».
Στην ημερίδα θα μιλήσουν η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο καθηγητής Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Πανούσης, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η κοινωνιολόγος και επιστημονική συνεργάτης της Εταιρίας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας Αθηνά Βακαλοπούλου, ο Διευθυντής Μελετών του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και μέλος της ΚΙ.ΠΟ.ΚΑ. Κυριάκος Ρερρές και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης.
Στη συζήτηση την οποία θα συντονίσει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”, (Ηρακλειδών 66Α και Θεσσαλονίκης, Θησείο) θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι συλλόγων κατοίκων του κέντρου της Αθήνα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας:

-Ομιλία Χρήστου Μαρκογιαννάκη με θέμα «Νέες μορφές εγκληματικότητας και εκσυγχρονισμός της ΕΛ.ΑΣ.»
-Ομιλία Γιάννη Πανούση με θέμα «Σύγχρονες μορφές εγκληματικότητας και διαχείρισή τους»
-Ομιλία Αθηνάς Βακαλοπούλου με θέμα «Κοινωνικός αποκλεισμός και εγκληματικότητα»
-Ομιλία Κυριάκου Ρερρέ με θέμα «Η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας και οι συνέπειες του φαινομένου στην οικονομική ζωής της πόλης»
-Ομιλία Θανάση Κοκκαλάκη με θέμα «Εγκληματικότητα και παράγοντες που την επηρεάζουν, δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπισή της».
-Ομιλία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη.