Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Μην ακούω για... διάλυση (VIDEO) Συνέντευξη του Σωτήρη Μαυρονάσιου

Ο πρόεδρος της Κορίνθου Σωτήρης Μαυρονάσιος απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο στις διάφορες φήμες σε στέκια φιλάθλων ότι η ομάδα της Κορίνθου άρχισε να το “διαλύει”, ότι “όσο αυτός θα είναι πρόεδρος στην ομάδα κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψει να γίνει ποτέ. Ίσα -ίσα που μετά το τέλος του πρωταθλήματος θακαλέσει μια μεγάλη γενική συνέλευση στην διάρκεια της οποίας θα επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι της ομάδας για την νέα σαιζόν.

Όσο για την επαναδιαπραγμάτευση των “υψηλών” συμβολαίων και αυτά είναι του Αρχοντάκη ,του Παυλίδη και του Ψυχογιόπουλου δήλωσε πως κάλεσε τους συγκεκριμένους παίκτες και τους εξήγησε ότι και λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και λόγω της εξόδου της ομάδας από τους στόχους της πρέπει να μειωθούν τα συμβόλαιά τους ώστε να παραμείνουν παίκτες της Κορίνθου.

Απ ότι μας δήλωσε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος οι παίκτες έδειξαν κατανόηση και συμφώνησαν μαζί του για αναπροσαρμογές των συμβολαίων τους..

Όσο για τον Μαρίνο είπε ότι μόνος του ζήτησε να αποδεσμευτεί για να πάει να παίξει μπάλα σε ομάδα της Αυστραλίας απ’όπου και κατάγεται.

Δείτε το σχετικό βίντεο : 



 sfedona.gr