Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πρόκριση 'θρίλερ' για τον Πάμισο που θα αντιμετωπίσει στον Β’ γύρο την Ελλάδα Βέλου

Στις καθυστερήσεις κρίθηκε η υπόθεση 'πρόκριση' στην αναμέτρηση του Πάμισου Μεσσήνης με τον Τριταιϊκό στον 7ο όμιλο. Ηταν το 92' όταν ο Κωτσάκης με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα Τσάκωνα για να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του να αντιμετωπίσει την Ελλάδα Βέλου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αξίζει να τονιστεί ότι στο 73' ο Μπεγέτης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Διαμαντόπουλος (ΣΔ Αρκαδίας).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Καπακλής, Κωτσάκης, Κουρετζής, Γεωργιόπουλος, Μωράκης, Πατσιώτης, Βιδάκης (55' Μπεγέτης), Κούτρης, Ηλιόπουλος, Γιαννουκάκης (69' Κάνιστρας)
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Τσάκωνας, Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Κορρές, Λιόσης, Καλλιβωκάς, Μιχαηλίδης, Βουρλούμης, Μελετίδης, Τσοχαντάρης (65' Μπουρλάκης), Μπαζάρογλου.


ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Επιβλητική η Ενωση Μιδέας, συνέτριψε με 4-0 το Κορωπί!

Με μεγαλειώδη τρόπο προκρίθηκε στην... 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Ενωση Μιδέας, που συνέτριψε με το ευρύ 4-0 το Κορωπί. Μόλις στο 7' ο Καραγκούνης άνοιξε το σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ, ενώ στο 14' ο Μαρίνης έγραψε το 2-0. Στο 55' ο Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καλιαμούτσος για το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σταυριανόπουλος με κεφαλιά στο 80'. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος (ΣΔ Αχαϊας).
ΕΝΩΣΗ: Κατσιαούνης, Δρούλιας, Μπούρας, Ατζαμίδης, Φίλης, Κολώνης, Μιχαλόπουλος, Σταυριανόπουλος, Μαρίνης (46' Καραμάνος), Καλιαμούτος (57' Μήτρου), Καραγκούνης (61' Τσουρδίνης).
ΚΟΡΩΠΙ: Μυλωνάς, Μανάσης, Βρούτσης, Τσιριγώτης (60' Σύρος), Μπίρης, Σωπιάδης, Ρέντζης, Κοκκίνι, Νταντάμης (66' Φατολιάς), Αλεξίου Σ., Θεοφάνους (46' Αλεξίου Α.).

Παναρκαδικός – Σπάρτη 2 – 0
Τις καλές του εμφανίσεις συνέχισε και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Παναρκαδικός, επικρατώντας 2-0 της Σπάρτης.
Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στη β’ φάση του θεσμού. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 700 άτομα που παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στη Σπάρτη, όταν στο 2’ ο Πλεμμένος εκτέλεσε το φάουλ και ανάγκασε τον Ψυχογιό να αποκρούσει σε κόρνερ. Στο 37’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, όταν ο Δήμος έκανε τη σέντρα και ο Σπύρος Λαγός έπιασε την κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Μακρή, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πλεμμένος απείλησε τον Ψυχογιό με νέα εκτέλεση φάουλ, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναρκαδικό, καθώς ο Καλογιαννίδης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 79’ ο Σωπιάδης μπήκε μέσα στην περιοχή, έσπασε την μπάλα για τον Σπύρο Λαγό, ο οποίος προ του Μακρή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Λαγός Ι., Μπούτας, Ιωάννου, Καλογιαννίδης, Κοσκοντός, Πετρόπουλος, Δήμος (86’ Τσόγκας), Μπακογιαννάκης (55’ Τζανής), Λαγός Σπ., Σωπιάδης (86’ Σουρλίγκας)
ΣΠΑΡΤΗ: Μακρής, Λάππας, Πρασσάς, Αργάνης, Χριστάκης, Σπυρόπουλος, Κόθρουλας (68’ Δρίμπας), Κωστάκος, Ζυγούρης, Ρασσιάς, Πλεμμένος

Η Μαγούλα πέρασε στα πέναλτι από την ΧαλκίδαΤέλος ο Αστέρας Μαγούλας πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλου καθώς προκρίθηκε στα πέναλτι με 3 – 2 , μέσα στη Χαλκίδα σε βάρος του τοπικού Α. Ο Χαλκίδας.