Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Το νέο ΔΣ του συλλόγου ξενοδόχων Ξυλοκάστρου

Από τον γραμματέα του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξυλοκάστρου Τρικάλων κ. Γιώργος Μαυρομμάτη αναφέρεται: «Ο Σύλλογος Ξενοδόχων του Καλλικρατικού Δήμου Ξυλοκάστρου πραγματοποίησε στις 4/4/2011 έκτακτη γενική συνέλευση στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου SYKION RESORT BEACH για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Ο λόγος ήταν ότι είχαν παραιτηθεί ο πρόεδρος και ο ταμίας το 2009 και απέθανε ο αντιπρόεδρος τον Ιανουάριο του 2011.
Παρευρέθηκαν:
Η αντιδήμαρχος για τα πολιτιστικά Αλεξάνδρα Κόρκα Αδαλάκη, ο δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για εκθέσεις και συνέδρια, κ.  Νάτσιος Αντώνιος, ο τέως δήμαρχος και πρόεδρος της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. του Δήμου Ξυλοκάστρου, κύριος Τάκης Σκούρας
Ενημερώθηκαν όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα τις περιοχής Ξυλοκάστρου-Τρικάλων και Ευρωστίνης (67 στον αριθμό) από τον υπογράφοντα με email ή φαξ, των οποίων η λήψη επιβεβαιώθηκε με τηλεφωνική επικοινωνία. Παρέστησαν και εψήφισαν 20 ενεργά μέλη (ταμειακώς τακτοποιημένα και με πιστοποίηση  – σήμα – ΕΟΤ).
Πρέπει να τονισθεί εδώ τα 67 ξενοδοχειακά καταλύματα τις περιοχής διαθέτουν αθροιστικά 2500 κλίνες περίπου.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου είναι ένας από τους ελάχιστους δήμους στην Ελλάδα που έχει την παραλία και τον ορεινό όγκο σε απόσταση μισής ώρας, βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από όλους τους αρχαιολογικούς, βυζαντινούς και πολιτιστικούς προορισμούς της Πελοποννήσου και της γύρω περιοχής και είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για θαλασσινές και ορεινές δραστηριότητες κοντά στη φύση.
Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. αποτελείται από τους κάτωθι, αλφαβητικώς:
Γιώργος Μαυρομμάτης (Daphne’s Club Hotel Apartments)
Βίβιαν Πάτκου (Le Convivial)
Βλάσσης Πολυχρονόπουλος (Πλειάδων Γη Mountain Resort and Spa)
Λεωνίδας Τιπάλδος (Sykion Beach Hotel)
Μαίρη Φιαμένκου (Αρχοντικό Φιαμένγκου)
Μιχάλης Χατζηγεωργίου (Miramare Hotel)
Κώστας Ψυχογιός (Καρυάτις Hotel Resort)
Την οργάνωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης την έφερε σε πέρας ο γραμματέας Γιώργος Μαυρομμάτης και η σύμβουλος του Δ.Σ. κυρία Βίβιαν Πάτκου».