Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης Πρόγραμμα - Πρόσκληση Εορτασμού 25ης Μαρτίου σε Δερβένι και Ξυλόκαστρο

 
O Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ανακοινώνει το Πρόγραμμα - Πρόσκληση Εορτασμού της Εθνικής Επετείου για τις 24 και 25 Μαρτίου 2011.
Θα πραγματοποιηθεί Γενικός Σημαιοστολισμός από ώρα 08:00 της 23-03-2011 μέχρι ώρα 24:00 της 25-03-2011, Εκκλησιών, Οργανισμών, Γραφείων, Συλλόγων, κατοικιών και καταστημάτων γενικά, καθώς και πανηγυρική φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Ιδιωτικών καταστημάτων.
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου θα γίνουν ομιλίες στα σχολεία, υπηρεσίες και στα ΝΠΔΔ με φροντίδα των προϊσταμένων τους για την σημασία της Εθνικής Επετείου.
Την Παρασκευή 25 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. θα τελεσθούν επίσημη Δοξολογία (στον Ιερό Ναό ‘‘Αγίου Βλασίου’’ στο Ξυλόκαστρο και στον Ιερό Ναό «Αγίου Ιωάννου» στο Δερβένι) στην οποία καλούνται να παραστούν ο Ιερός Κλήρος όλων των εκκλησιών του Δήμου, οι ανάπηροι πολέμου, οι τιμηθέντες με παράσημα, το Τοπικό Συμβούλιο, μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου, οι Δημόσιες υπηρεσίες & Οργανισμοί, οι Έφεδροι Αξιωματικοί, τα Ν.Π.Δ.Δ., οι Οργανώσεις, Σωματεία & Σύλλογοι, δωρητές και συμπολίτες.
Μετά  την  δοξολογία : Θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των ΗΡΩΩΝ στο Ξυλόκαστρο και στο Δερβένι και θα ακολουθήσει :
  1. Κατάθεση στεφάνων
  2. Ενός λεπτού σιγή
  3. Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική
  4. Λήξη τελετής.
Θα ακολουθήσουν στις 11:00 π.μ.  παρελάσεις Τμημάτων στην οδό Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο και στην ΠΕΟ. Αθηνών – Πατρών από οδικής γέφυρα Δερβενίου μέχρι το ύψος της καθέτου οδού Αγίου Ιωάννου στο Δερβένι.
Αμέσως μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από τα Παιδικά Χορευτικά Τμήματα του Δήμου στην πλατεία Αγ. Βλασίου στο Ξυλόκαστρο.
Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά προγράμματα στα παρακάτω αρχεία
Πρόσκληση.25η.Μαρτίου.2011.Δερβένι.

Πρόσκληση.25η.Μαρτίου.2011.Ξυλόκαστρο.