Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ποιος λέει την αλήθεια στους παραγωγούς και πωλητές των λαϊκών αγορών;

O Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, με αφορμή την τοποθέτηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για κατάργηση των ταμειακών μηχανών από τις λαϊκές αγορές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η έλλειψη συντονισμού της Κυβέρνησης είναι γνωστή σε όλους. Όμως δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει ούτε επικοινωνία μεταξύ των Υπουργών και ότι ο καθένας εφαρμόζει τη δική του πολιτική.
Έτσι ενώ το Υπουργείο Οικονομικών, αποφάσισε την εισαγωγή ταμειακών μηχανών στις λαϊκές αγορές, τώρα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κουτσούκος, υπόσχεται να αναλάβει πρωτοβουλία αναθεώρησης των Κυβερνητικών αποφάσεων. Υπόσχεται να βρεθεί τρόπος να μείνουν ζωντανές οι λαϊκές αγορές φυσικά με την κατάργηση των ταμειακών.
Την εποχή που ψηφίζονταν ο νόμος, που ήταν ο κ. Κουτσούκος και τελικά, ποιος λέει την αλήθεια στους παραγωγούς και πωλητές των λαϊκών αγορών;
Μήπως προσπαθούν να δελεάσουν και πάλι τον κόσμο με κούφια λόγια και άρχισαν να υπόσχονται για όλα…κατά τη γνωστή συνήθεια του ΠΑΣΟΚ;
Η Κυβέρνηση, οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Ο εμπαιγμός της κοινωνίας δεν διαρκεί πολύ».