Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

125.000 «φιλιά ζωής» στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 1-1

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα (1-1) που έγινε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αποτέλεσε την κορωνίδα της μέχρι τώρα προσπάθειας για τη στήριξη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος, από τη στιγμή της έναρξης του αγώνα στάλθησαν 10.000 μηνύματα στο 54080 για τα επόμενα 10 λεπτά, ενώ στο τέλος ανακοινώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός έφτασε τις 125.000. Ο στόχος είναι μεγάλος (φτάνει τα 3 εκατ. μηνύματα) και η προσπάθεια σαφώς θα συνεχιστεί.
«Ερυθρόλευκοι» και Σέρβοι έστειλαν το μήνυμα αγάπης και ενότητας, τόσο με την κοινή παρουσία των οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων στη Θύρα 7 και την εκμάθηση συνθημάτων από τους μεν στους δε, όσο και εντός αγωνιστικού χώρου με το πολύ όμορφο κλίμα που επικράτησε.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού, που σαφώς περνά σε δεύτερη μοίρα, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους Πειραιώτες να προηγούνται με τον Μέλμπεργκ στο 8' και τους Σέρβους να ισοφαρίζουν με τον Βίλοτιτς στο 22'. Το παιχνίδι ήταν χαλαρό, ανοικτό, με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να προσφέρουν θέαμα.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν τους διεθνείς, το 4-2-3-1 του Βαλβέρδε είχε τον Φουστέρ στην κορυφή, ενώ «κέρδος» ήταν η συμμετοχή, στο δεύτερο ημίχρονο, των «μικρών» Διαμαντάκου, Λεάντρο, Λυκογιάννη, Κοτσαρίδη και Ρουγκάλα και απώλεια τον τραυματισμό του Χολέμπας, που υπέστη τράβηγμα στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Μανιάτης, Χολέμπας (73' Λυκογιάννης), Μέλμπεργκ (57' Μοντέστο), Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού (79' Κοτσαρίδης), Ζαϊρί (79' Λεάντρο), Ριέρα (57' Βάντερσον), Ιμπαγάσα (57' Διαμαντάκος), Φουστέρ (74' Ρουγκάλας).
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπάικοβιτς (46' Σταμένκοβιτς), Τόσιτς, Γκέμπελ, Μίκιτς (80' Ρέλιτς), Βίλοτιτς, Μπίνιτς (63' Στοϊκοβιτς), Μπόρχα (69' Γέρεμιτς), Κάντου, Γέφτιτς (85' Σρνιτς), Μιχαϊλοβιτς (46' Ισά, 72' Τσάουσιτς), Καλουντέροβιτς (46' Πέροβιτς).

sentragoal.gr