Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

FOOTBALL LEAGUE 2 – Mπάλα... μεσοβδόμαδα - Δυο όμιλοι και του χρόνου

Η Football League και η Football League2 έκανε γνωστό με εγραφό της , ότι μετά από αίτημα της ΟΠΑΠ ΑΕ    οι αγώνες της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE 2 του 1ου Ομίλου
(ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΧΑΝΙΑ Α.Ο.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ)
 , θα διεξαχθούν την Τετάρτη 23-03-2011, ενώ οι αγώνες
(ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ)
θα διεξαχθούν το Σαββάτο 26-03-2011. Οι αγώνες ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΡΟΔΟΣ ΑΣ &   ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗδεν θα διεξαχθουν μετά την αποβολή του ΤΑΠ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και της ΠΑΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το ΠρωτάθλημαΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE 2 του 1ου Ομίλου.
Επίσης όλοι οι αγώνες της 27ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE 2 του 1ου Ομίλου , θα διεξαχθούν την Τετάρτη 30-03-2011. Οι αγώνες ΧΑΝΙΑ ΑΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ & ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 , δεν θα διεξαχθούν μετά την αποβολή του ΤΑΠ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και της ΠΑΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE 2 του 1ου Ομίλου.
Τέλος όλοι οι αγώνες της 28ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE 2 του 1ου Ομίλου, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 06-04-2011.
Οι αγώνες ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, δεν θα διεξαχθούν μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και του ΤΑΠ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ από το Πρωτάθλημα.

Δυο όμιλοι και του χρόνου

Εγκαταλείφθηκε η ιδέα της συγχώνευσης των δυο ομίλων της Football League 2 και έτσι και του χρόνου θα έχουμε κανονικά το πρωτάθλημα με τη σημερινή του μορφή. Αυτό αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση της ΕΠΑΕ. Από τον καθένα γκροπ θα πέσουν εννέα ομάδες και θα ανέβουν 5 από τη Δ' Εθνική για να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα 23 ομάδων από το 2012 και 20 ομάδων από το 2013. Βέβαια, όλα αυτά αν δώσει το «ΟΚ» η ΕΠΟ, που έχει τον τελευταίο λόγο.Παράλληλα θεσπίστηκαν και οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να έχει η κάθε ομάδα για να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς με τα παρακάτω δεδομένα, αρκετές θα είναι οι ομάδες που θα έχουν πρόβλημα συμμετοχής

Αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:


-Θέσπιση εγγυημένου προϋπολογισμού ύψους 100.000 ευρώ για κάθε ομάδα
-Το μετοχολόγιο κάθε ΠΑΕ θα πρέπει να δίνεται στην ΕΠΑΕ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και να εξασφαλίζεται από πριν η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.
-Κάθε ομάδα πρέπει να έχει 250 μέλη από τα οποία θα εξασφαλίζει 200 ευρώ ετησίως (50.0000 ευρώ συνολικά)
-Πρόεδροι και παράγοντες δε θα έχουν πρόσβαση στους πάγκους...
-Τα γήπεδα πρέπει να έχουν κατ' ελάχιστο εξέδρα 500 φιλάθλων.
-Οι μισθοί των ποδοσφαιριστών θα προσαρμοστούν στα δεδομένα αυτών του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα
-Η ΕΠΟ θα κληθεί να ορίζει διαιτητές από κοντινούς νομούς για να μην είναι πολλά τα έξοδα διαιτησίας.