Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Δοκιμασία στο Κιάτο για τον Αστέρας Μαγουλας

Ο πρωτοπόρος του 7ου ομίλου  Αστέρας Μαγούλας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ επιστρέφει στο πρωτάθλημα καθώς έχει μπροστά του εκτός έδρας ματς με τον Πέλοπα Κιάτου. Η ομάδα του Κιάτου βρίσκεται στην  τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον ούτε με θαύμα δεν προλαβαίνει το τρένο της παραμονής. Ο Αστέρας θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση σε απόσταση 5 βαθμών από την δεύτερη ή και να την αυξήσει.
 Την ίδια ώρα, η Θήβα που θέλει την νίκη για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. δοκιμάζεται επίσης εκτός έδρας με τις Βρασιές που προέρχονται από νικηφόρο σερί ενώ η Ένωση Μιδέας, με στόχο μονόδρομο τη νίκη, υποδέχεται τον Παναργειακό στο τοπικό ντέρμπι. 
Ο Πόρος θα πάρει το τρίποντο άκοπα αφού το Δήλεσι ύστερα από έγγραφο που έστειλε στην επιτροπή πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής ενημέρωσε πως παραιτείτε από τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ στον Ασπροπυργο σημαντική αναμέτρηση δίνει ο Αίας Παραλίας με τα Λουκίσια σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του.Στην Χαλκίδα η τοπική ομάδα υποδέχεται την Δάφνη Ερυθρών με τους φιλοξενούμενους να θέλουν θετικό αποτέλεσμα για την μάχη που δίνουν για την παραμονή ενώ Αστέρας Δρεπάνου και Παναυπλιακός έχουν ως μοναδικό ζητούμενο την νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Τέλος, στην Τρίπολη Παναρκαδικός και Κρανίδι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τους Αρκάδες να θέλουν να πετύχουν την δεύτερη νίκη στην σειρά. Ρεπό έχει η ομάδα του ΠΑΟ Λουτρακίου
Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16.00.


Το  πρόγραμμα:
Χαλκίδα - Δάφνη Ερυθρών
Πέλοπας Κιάτου - Αστέρας Μαγούλας
Ένωση Μιδέας - Παναργειακός
Πόρος - Δήλεσι
Βρασιές - Θήβα
Αιας Παραλίας - Λουκίσια
Αστέρας Δρεπάνου - Παναυπλιακός
Παναρκαδικός - ΑΕΚ Ερμιονίδας
Ρεπό: ΠΑΟ Λουτρακίου



H Καλαμάτα υποδέχεται τη Σπάρτη


Η Καλαμάτα θέλει το απόγευμα να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο και την άνοδο στον 6ο όμιλο. Η μαύρη θύελλα υποδέχεται τη Σπάρτη και θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο όνειρο της ανόδου. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς Ζαβλάνι-Εράνη Φιλιατρών, Αχαϊκή-Πάμισος και Κυπαρισσία-Διαγόρας.

Το πρόγραμμα:
Ατρόμητος Λάππα-Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς
Αστέρας Μαχαιράδου-Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας
Καλαμάτα-Σπάρτη
Ζαβλάνι-Εράνη Φιλιατρών
Αχαϊκή-Πάμισος
Κυπαρισσία-Διαγόρας Βραχνέικων
Τριταιικός-Αστέρας Αμαλιάδας
Κροκεές-Μεσσηνιακός
Ρεπό ο Εθνικόs Σαγέικων