Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Φίναλε στη Γ' κατηγορία Κορινθίας

Σε λίγη ώρα στις 11.15 π.μ. με την διεξαγωγή της 18ης (τελευταίας αγωνιστικής) τελειώνει η φετινή σαιζόν για την Γ' Κατηγορία Κορινθίας την οποία θα αποχαιρετίσουν τέσσερις ομάδες (δύο απο καθε όμιλο)που θα κερδίσουν την άνοδό τους στην Β' κατηγορία

Α' όμιλοςΤέσσερις ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις που θα τους δώσουν την άνοδο. Στο γήπεδο της Κλένιας ο Αίας Αγιονορίου υποδέχεται τον πρωτοπόρο του ομίλου ΠΑΟ Κουταλά, που θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο και να επιστρέψειστην Β' Κατηγορία ενώ με νίκη εξασφαλίζει το πρωτάθλημα. Η δεύτερη ομάδα που διεκδικεί την άνοδο είναι ο Αγιάννης που φιλοξενείτε από τον Άγιο Γεώργιο. Με νίκη ο Αγιάννης εξασφαλίζει την άνοδο ενώ σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος θα παραμείνει στην κατηγορία. Ο Μαψός θα έχει ένα ξεκούραστο απόγευμα και θα κάτσει να δει χωρίς άγχος τους αντιπάλους του όντας η τρίτη ομάδα που διεκδικεί την άνοδο αφού η ομάδα του Σοφικού '05 έχει αποσυρθεί και θα πάρει άκοπα το τρίποντο. Στο Λουτράκι τα Αστέρια Λουτρακίου υποδέχονται το Ελάφι Εξαμιλίων. Μονόδρομος η νίκη εδώ και για τους γηπεδούχους ελπίζοντας πως θα στραβοπατήσει κάποιος από τους αντιπάλους και θα πάρουν αυτοί την άνοδο.
Τέλος, χωρίς άγχος διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο Ποσειδών Κυρά Βρύσης με το Φωκά Αρχαίων Κλεωνών αφού είναι βαθμολογικά αδιάφοροι.

Το πρόγραμμα:
Αστέρια Λουτρακίου - Ελάφι Εξαμιλίων
Άγιος Γεώργιος - Αγιάννης
Αίας Αγιονορίου - ΠΑΟ Κουταλάς
Ποσειδών Κυρά Βρύσης - Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών
Μαψός - Σοφικό '05 3 - 0(α.α.)

Β΄ όμιλοςΣτο δεύτερο όμιλο δύο ομάδες διεκδικούν το εισιτήριο που θα τους δώσει την άνοδο μέσω της δεύτερης θέσης. Η θύελλα Λεοντίου είναι η πρώτη ομάδα που έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Η πρωτοπόρος του ομίλου αγωνίζεται χωρίς άγχος φιλοξενείτε από τον Παμφενεατικό ο οποίος θέλει την νίκη με την οποία θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο στην Β' Κατηγορία.
Ο Άρης Βοχαϊκου φιλοξενείτε από την Λαύκα με μοναδικό στόχο να έχει την νίκη. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα έχουν το μυαλό τους και στο Φενεό αφού αν ηττηθεί η ομάδα του Παμφενεατικού και κερδίσει ο Άρης θα είναι αυτός που θα πάρει την άνοδο. Στο Κιάτο ο Ορφέας υποδέχεται των Ατρόμητο Μποζικών με τις δύο ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Παρόλα αυτά θέλουν να κλείσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις με νίκη.
Στο Μεγάλο Βάλτο ο τοπικός Κεραυνός υποδέχεται τον ΑΟ Λεχαίου σε μία ακόμα αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση ενώ η φετινή σαιζόν ολοκληρώνεται στην Πουλίτσα στην αναμέτρηση μεταξύ Δάφνης Πουλίτσας και Αστέρα Κορίνθου.

Το Πρόγραμμα:
Παμφενεατικός - Θύελλα Λεοντίου
Κεραυνός Μ. Βάλτου - ΑΟ Λεχαίου
Ορφέας - Ατρόμητος Μποζικών
Δάφνη Πουλίτσας - Αστέρας Κορίνθου
Λαύκα - Άρης Βοχαϊκου