Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Πέτρινη θύελλα κτύπησε την Στιμάγκα

Β' όμιλος
Με τρία παιχνίδια άνοιξε χθές η αυλαία της 21ης αγωνιστικής για τον δεύτερο όμιλο της Β' Κατηγορίας Κορινθίας. Στο Πετρί η τοπική Θύελλα συνέτριψε με το ευρύ 5 - 1 τους Νέους Στιμάγκας και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός και η Κόρινθος '06 μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ με σκορ 1 - 1 ενώ με το ίδιο σκορ τελείωσε και το τρίτο παιχνίδι της ημέρας μεταξύ της Αναγέννησης και της Θύελλας Κάτω Διμηνιού στο Κιάτο.
Σήμερα Κυριακή η 21η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια. Ο Παννεμεατικός φιλοξενείται από τον ΠΓΣ Κόρινθος. Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για ξεχωριστούς λόγους. Η ομάδα της Νεμέας για να κυνηγήσει τον άλλο της στόχο που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης ενώ ο ΠΓΣ για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Στην Λυκοποριά ο Α. Ο. Λ. φιλοξενεί τον Πανκαμαριακό στο γειτονικό ντέρμπι ενώ τέλος ο Ασπρόκαμπος φιλοξενεί τον Απέσσα Χαλκίοου σε ένα ακόμα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι . Τέλος, στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Άρατο στο ντέρμπι της αγωνιστικής σε ότι έχει να κάνει με την ουρά της βαθμολογίας αφού και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή τους μέχρι το τέλος. Έναρξη αγώνων στις 16.00.

Το πρόγραμμα :
Θύελλα Πετρίου - Νέοι Στιμάγκας 5 - 1
Ολυμπιακός Άσσου - Κόρινθος '06 1 - 1
Αναγέννηση Κιάτου - Θύελλα Κάτω Διμηνιού 1 - 1
Άρης Αρχαίας Κορίνθου - Άρατος
Λυκοποριά - Πανκαμαριακός
ΠΓΣ Κόρινθος - Παννεμεατικός
Ασπρόκαμπος - Απέσσας

Α' όμιλος
Αυλαία χθες στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής και στον Α' όμιλο της Β' Κατηγορίας Κορινθίας όπου στο Αγγελόκαστρο ο τοπικός Αετός νίκησε δύσκολα την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου με 1 - 0 , σε ένα αδιάφορα βαθμολογικά αγώνα.
Σήμερα η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο πρωτοπόρος του ομίλου Άλμπατρος θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο και θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφού η ομάδα του Αστέρα Στεφανίου αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Ο Κύψελος φιλοξενείτε στο Λουτράκι από τον ΑΣ Λουτρακίου και θέλει μόνο την νίκη για να παραμείνει στην δεύτερη θέση και αν είναι δυνατόν να αυξήσει την διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες του.
Στο γήπεδο του Γαλατακίου ο αδιάφορος βαθμολογικά Τενεάτης Αθικίων υποδέχεται τον Σολωμό που θέλει πάση θυσία την νίκη για να παραμείνει σε τροχειά ανόδου. Στα Ίσθμια ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τους Γαλάζιους Νέους με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο. Στο Συνοικισμό ο Άρης Κορίνθου υποδέχεται την Περαχώρα σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες.Τέλος,ξεκούραστο τρίποντο θα πάρει και ο Εθνικός Ξυλοκέριζας αφού ο Ολυμπιακός Κορίνθου έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα :
Εθνικός Ξυλοκέριζας - Ολυμπιακός Κορίνθου 3 - 0 (α.α.)
Αετός Αγγελοκάστρου - Πρόοδος Αγίου Βασιλείου 1 - 0
Αστέρας Στεφανίου - Άλμπατρος 0 - 3 (α.α.)
ΑΣ Λουτρακίου - ΠΑΣ Κύψελος
Τενεάτης - Σολομός
Άρης Κορίνθου - Περαχώρα
ΠΑΟΚ - Γαλάζιοι Νέοι