Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ανακατατάξεις στο ΔΣ Κορινθίων

Να και τα περίεργα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων προτού προλάβουν να συμπληρωθούν οι δυο πρώτοι μήνες της θητείας της νέας δημοτικής αρχής.
Τα νέα δεδομένα ανοίγουν την πόρτα εισόδου στο ΚΚΕ και στην υποψήφιά του τη Φρόσω Τσαρμπού. Αυτό το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Δήμος της Κορίνθου πρέπει να είναι από τους ελάχιστους δήμους που στις δυνάμεις του και στην εκπροσώπησή του θα έχει πλέον και εκπρόσωπο του ΚΚΕ.
Η κ .Τσαρμπού θα είναι η νέα δημοτική σύμβουλος μετά την σχετική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου όπου και είχε προσφύγει ο συνδυασμός της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.
Από αυτή την εξέλιξη αυτοί που «την πλήρωσαν» είναι οι σύμβουλοι Παρτσινέβελος και Τσάκωνας. Τόσο ο κ. Κώστας Μπαρτζινέβελος από τον συνδυασμό του Δημάρχου όσο και ο κ. Γιώργος Τσάκωνας από τον συνδυασμό του κ. Γιώτη μένουν …στην απέξω!
Να σημειωθεί ότι η καραμπόλα αυτή αφήνει τον συνδυασμό Γιώτη με ένα δημοτικό σύμβουλο λιγότερο ενώ ο συνδυασμός Πνευματικού στη θέση του κ. Μπαρτζινέβελου εκλέγει ένα σύμβουλο από το Σαρωνικό που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Κώστας Ζήμος. Αυτές είναι αλλαγές στο ΔΣ Κορινθίων…

korinthiannews.gr