Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μαζί με τον κόσμο της η "Μπάρτσα" στα Ψαχνά

Ημέρα πληρωμών η χθεσινή ημέρα (Πέμπτη)στην Κόρινθο. Μοιράστηκαν 38.000 € σε μισθούς και δόσεις συμβολαίων σε όλο το προσωπικό ττης πρωτοπόρου "Μπάρτσα" . Κατα τα άλλα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Ισθμού για την δύσκολη εξόρμηση της στα Ψαχνά Ευβοίας , όπου κοντράρεται με την τοπική ομάδα του Ηρακλή , που αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία κάνει εκπληκτική παρουσία στο πρωτάθλημα.Στα αγωνιστικά επανέρχονται οι Φραγκάκης, Φίλης και Σπυρόπουλος. Αντίθετα,πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι ο Πέτρος Δημητριάδης. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση και την Πέμπτη προπονήθηκε συντηρητικά. Εκτός πλάνων του Νίκου Κουρπανά είναι ακόμα ο τραυματίας (θλάση στον προσαγωγό) και ο τιμωρημένος Μαντάς.
Τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ , στα Ψαχνά ,θα ακολουθήσουν δύο πούλμαν από φιλάθλους , οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Κυριακή το πρωί από την πλατεία Περιβολάκια Κορίνθου.
Η Διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί για ακόμη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που έδωσε βροντερό παρών στο παιγνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και έδωσε το μήνυμα ότι η Κόρινθος ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα.