Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αριθμ. Πρωτ.     53
ΠΡΟΣ 
Όλα τα Σωματεία μας
ΘΕΜΑ: <<Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Σωματείων Μελών της
Ε.Π.Σ Κορινθίας>>
Κύριε  Πρόεδρε,
  Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Π.Ο  και της Ε.Π.Σ Κορινθίας, τις διατάξεις του              Ν. 2725/99. όπως τροποποιήθηκε από το Ν. 3057/2002 και τον Ν. 3262/2004 καθώς και την υπ αριθ. 9/26.01.2011 απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου

ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ
Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο την 2.3.2011 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18.00 μ.μ. στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
2. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και ενός Γραμματέα για την τήρηση των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης  
3. Έγκριση προτάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας και των Σωματείων μελών αυτής που αφορούν την τροποποίηση διατάξεων του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και εναρμόνισης αυτού με το καταστατικό της Ε.Π.Ο. . 
Εάν δεν υπάρξει απαρτία, δεν παραβρεθεί το μισό συν ένα του όλου αριθμού των Σωματείων – Μελών, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση την επόμενη ημέρα 3.3.2011 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού, οπότε θα θεωρηθεί ότι υπάρχει απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των Σωματείων Μελών που θα παραβρεθούν.
Τα θέματα που αφορούν την εκπροσώπηση των Σωματείων Μελών της Ε.Π.Σ, όπως και κάθε άλλο θέμα που αφορά την Έκτακτης  Γενική Συνέλευση, ρυθμίζονται από τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κάθε Σωματείο Μέλος θα εκπροσωπηθεί στην Γ.Σ. με έναν αντιπρόσωπο και έναν αναπληρωματικό, οι οποίοι πρέπει να είναι μέλη του Σωματείου και δεν εξαιρούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του.
Οι αντιπρόσωποι και οι αναπληρωματικοί των Σωματείων ορίζονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των και νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας (Νοταρά 48) Ειδικού Πληρεξουσίου Εγγράφου (το οποίο περιλαμβάνεται στην πρόσκληση) το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της 01.03.2011.
Η υποβολή προτάσεων των Σωματείων για συζήτηση στην Γενική Συνέλευση πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ. τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την ορισθείσα ημέρα για σύγκλιση της Γ.Σ.
Από την 8η Φεβρουαρίου 2010 θα σταλεί στα e-mail που έχετε δηλώσει το υπό έγκριση καταστατικό.
Τα σωματεία που δεν έχουν e-mail μπορούν να ενημερωθούν για το υπό έγκριση καταστατικό από την ιστοσελίδα μας στο INTERNET ή να πάρουν έντυπο του καταστατικού από τα γραφεία της Ένωσης (Νοταρά 48)
Εκπρόσωποι των Σωματείων μπορούν να παραλαμβάνουν το παραπάνω έντυπο από την Γραμματεία της Ε.Π.Σ ώστε να είναι ενημερωμένοι και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧ. ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ                                                       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΑΣ