Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ 6/7

Η Κυπαρισσία έκοψε τον ξέφρενο ρυθμό της Καλαμάτας, υποχρεώνοντας τη «μαύρη θύελλα» στην πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα (1-1) στο ντέρμπι της Μεσσηνίας, που έγινε μπροστά σε 700 περίπου φιλάθλους. Στο σκορ προηγήθηκε η Καλαμάτα στο 20΄ με τον Αθανασόπουλο για να ισοφαρίσει ο Μακρής στο 33’ για την ομάδα της Τριφυλίας. Διαιτητής ήταν ο Ι. Κακρίδης (Κορίνθου)
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος, Μπαστακός, Αλεξανδρόπουλος, Γρηγορακάκης (23' λ. τρ. Ελ Γαζάουι), Τσαγκαράκης, Αγγελόπουλος (71' Χελάς), Αθανασόπουλος, Νικητόπουλος, Σισμανίδης (60' Δρούγας).
Έτσι ο Αστέρας Αμαλιάδας βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει κάπως την κορυφή Η ομάδα της Ηλείας πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα του Μεσσηνιακού (3-1), μείωσε τη διαφορά από την Καλαμάτα στους πέντε βαθμούς, όμως η Καλαμάτα παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, καθώς έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Μεσσηνιακός προηγήθηκε στο 2’ με τον Καραγιάννη , ενώ ο Αστέρας Αμαλιάδας με τέρματα στο 34΄του Παπαθεοδώρου, στο 85’ του Γουβαλάρη και στο 93’ του Φερεκίδη , έκανε την μεγάλη ανατροπή.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Νιάρχος, Κουλουράς (65' Μαραγκούλιας - 87' Κατσίρης), Στματελάτος, Μπάκας, Φλέσσας, Αθανασίου, Μουτσούλας, Καραγιαννίδης, Ξεροβάσιλας, Μπάκας (90' Στυλιανίδης), Νινιός.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Μανωλόπουλος, Νούλας (70' Παναγιωτόπουλος), Μαργαρώνης, Ρούνης, Δ. Παναγιωτόπουλος, Δαβουρλής, Ι. Παρασκευόπουλος (93' Ζώντος), Χ. Παρασκευόπουλος, Γκέρτσος, Φερεκίδης, Παπαθεωδόρου


Με νίκες συνέχισαν τη χθεσινή αγωνιστική του 7ου ομίλου ο πρωτοπόρος Αστέρας Μαγούλας και η Θήβα κι έτσι η διαφορά μεταξύ τους παρέμεινε στους δύο βαθμούς, ενώ η Ενωση Μιδέας που ακολουθεί στην τρίτη θέση στραβοπάτησε και έχασε έδαφος.
Οπως όλα δείχνουν το εισιτήριο της ανόδου θα κριθεί ανάμεσα στην ομάδα της Μαγούλας που χθες νίκησε με 1-0 τον Αίαντα Παραλίας -που κινδυνεύει με υποβιβασμό- και έτσι έφτασε στους 48 βαθμούς, ενώ η Θήβα, με δύο γκολ στο β’ μέρος, νίκησε εκτός έδρας τον Παναυπλιακό με 2-0 και έφτασε τους 46.
Αντίθετα, η Ενωση Μιδέας έμεινε στο μηδέν, εκτός έδρας, με τον ΑΟ Χαλκίδα και έμεινε πίσω στο κυνήγι των δύο, αφού πλέον έχει 42 βαθμούς.
Στην Τρίπολη ο Α. Ο. Λουτρακίου νίκησε με 3-1 τον ουραγό Παναρκαδικό και ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία . Στο 2' ο Νάστος έδωσε το προβάδισμα για τον ΑΟΛ που ισοφαρίστηκε στο 55΄με πέναλτι από το Δήμο. Στο 72΄ ο Τσουμάνης έδωσε προβάδισμα και πάλι στον Α.Ο.Λ. που πήρε την νίκη με σκορ 3 -1 με το πέναλτι του Μαυρέλη στο 86 .
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Ιωάννου (80' Πουλόπουλος), Μπούτας, Πεντεβί, Καλογιαννίδης, Κόσκολος (39' λ. τρ. Τζιάνης), Σωπιάδης, Δήμος, Μπαλογιαννάκης, Λαγός (72' Δημητρέλης), Πετρόπουλος.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Παναγιωτόπουλος, Χατζηνικολής, Παινέσης (65' Γκαρμίρης), Δημαράκης, Τσούμπας, Μαυρέλης, Αντωνίου, Νάστος, Τσουμάνης, Αποστολάκης (75' Γεώργας), Καραχάλιος (60' Τσατσόπουλος).

Αντίθετα για τον Πέλοπα Κιάτου η επιστροφή του στο τοπικό πρωτάθλημα θεωρείται σίγουρη , ενώ έχασε μέσα στο Κιάτο και από τον Παναργειακό με 0 – 1 με τέρμα του Παπαευθυμίου στο 9’.
ΠΕΛΟΠΑΣ: Χασανμπέλι, Βράκας, Ροθώνης, Στασινόπουλος Δ., Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Λίλιος (46' Μιχαλόπουλος), Μουρτζάκης (72' Χουσελάς), Νάτσης (46' λ. τρ. Πετρόπουλος), Μπαλτζής, Μπούκης.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Σαΐντ, Τσαούσης, Παπαπέσιος, Χοντζάι, Λιάρος, Καμπούρης (46' Ζαραφωνίτης), Ζώρας, Παπαευθυμίου (65' Κολλιάκος), Κουτσοδήμος, Νικολέτος (81' λ. τρ. Λάτσης).
: Μπίζος, Λυδιώτης (92' Καταβάτης), Παναγόπουλος (70' Κιούτακ), Μακρής, Ανδρουτσής, Γεωργόπουλος, Μανδραπήλιας, Σιγέρης, Δαραμάρας, Δασκαλάκης, Μπούρδος.